yo9hrb Postat Iunie 9, 2019 Partajează Postat Iunie 9, 2019 Intrebare offtopic: Avand in vedere ca pana acum nu am facut cumparaturi de pe ebay, cat de sigura este plata cu cardul? Ma pot trezi cu contul golit? Multumesc de lamuriri. Link spre comentariu
informer Postat Iunie 9, 2019 Partajează Postat Iunie 9, 2019 (editat) Nimeni nu-ti poate garanta ca-i exclus sa te trezesti cu surprize, indiferent ca platesti cu cardu` pe ebay, emag, enel, eon sau oriunde altundeva. Cauze pot fi multiple, incepand cu calculatorul de pe care faci tranzactia. Totusi, in multii ani in care am cumparat cu card-ul de pe net, n-am patit niciodata treburi nasoale. INSA eu am un card dedicat pt. tranzactii pe internet, card pe care nu tin de regula decat sume mici ... atunci cand vreau sa cumpar ceva, transfer bani pe el si platesc. Se poate folosi in acest scop un card Revolut, transferul pe el este instant si gratuit de pe un alt card iar cursurile de schimb sunt foarte bune, in general f. apropiate de cursul BNR. Deblocarea/blocarea cardului se poate face instant, inainte respectiv dupa efectuarea platii. Editat Iunie 9, 2019 de informer Link spre comentariu
yo9gcc Postat Iunie 9, 2019 Partajează Postat Iunie 9, 2019 Am cumparat deseori de pe ebay, fara probleme. Am dat limita de transfer fara autorizare de pe card putin mai mult decat costa produsul si valabilitatea doar in ziua cand cumparam. Cand am facut cumparaturi si nu a ajuns produsul, am dat disputa si am primit banii si absolut niciodata nu am avut retrageri de bani de pe card fara sa stiu despre ce este vorba. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 (editat) In general, chiar daca transportul este free (adica este de fapt inclus in pretul de vanzare), merita group buy daca faceti o oferta convenabila (Make Offer) pentru cantitate, si pe care vanzatorul sa o accepte, acesta oricum castigand ceva in plus si din diferenta dintre costul mai redus al transportului la cantitate fata de cazul expedierii separate pentru fiecare bucata in parte. Problema insa aici este aceea ca pretul de buy it now este atat de redus (21$) incat valoarea absoluta a eventualei reduceri de pret la cantitate si pe care vanzatorul sa fie dispus sa o accepte nu va fi foarte mare, si eventual daca tinem cont si de complicatia si costurile re-expedierilor individuale in tara s-ar putea chiar sa nu mai conteze. Spus direct, pretul pe bucata oferit cu Make Offer trebuie sa fie pe la cel mult 15$ (adica se ajunge la o reducere de 25... 30%) incat un group buy sa merite, iar sansa ca asemenea oferta se fie acceptata nu este mare. Desigur, nu costa nimic sa se incerce asa ceva (vanzatorul va accepta sau nu, deci nu-i nimic de pierdut) , problema este sa fie suficienti doritori incat oferta sa devina cat mai atractiva pentru vanzator. Apoi, vor fi sanse reduse ca cineva la vama aici sa inchida ochii la un asemenea pachet mare continand -de exemplu- vreo 8 asemenea module... La ultimele 3 pachete primite (dintre care unul era un simplu plic dar la care chinezul atasase pagina tiparita cu screenshot din ebay) am platit tot ce era de platit (vreo 160 lei, si cu trimis acte, extrase din paypal, extras de cont, screenshot din ebay...). Editat Iunie 10, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 ... am socotit gresit mai sus.. pretul e de 38... eu cred ca merita incercat cu o oferta la cantitate... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Acum am vazut topicul, ceea ce imi amintesc este ca mi-au fost expediate in plic cu bule de aer care mi-a parvenit direct acasa via postas-talpas-caraus_de_pensii. Dealtfel am mai comandat diverse nimicuri din Israel si am fost scutit de drumuri si contact cu functionarii vamali. Link spre comentariu
vio2007 Postat August 31, 2019 Autor Partajează Postat August 31, 2019 schema in format pdf a placii cu filtre:https://gw4sae.files.wordpress.com/2017/03/israel-board-schematic-ver-1-2-zl4sae.pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2019 Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Degeaba daca nu are si rezonatoare pentru telecomanda... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum