vio2007 Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 (editat) Parametrii filtrelor sunt date in link,in partea de jos a paginii https://www.ebay.com/itm/KVN-Kristall-Crystal-Filter-BP-9MHz-XF-9-SSB-AM-Receiver-RF-HAM-Radio-Amateur/141008771238?hash=item20d4c718a6:g:sNQAAOSwn-tZEv8H Editat Iunie 4, 2019 de vio2007 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 pai aveti link-ul spre ebay, puteti comanda! sint chiar mai multi vinzatori din Israel care comercializeaza aceste filtre, cu placa elctronica cu tot! Link spre comentariu
yo3fhm Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 La 04.06.2019 la 19:10, vio2007 a spus: Parametrii filtrelor sunt date in link,in partea de jos a paginii https://www.ebay.com/itm/KVN-Kristall-Crystal-Filter-BP-9MHz-XF-9-SSB-AM-Receiver-RF-HAM-Radio-Amateur/141008771238?hash=item20d4c718a6:g:sNQAAOSwn-tZEv8H He he, buna dimineata ! Pentru cei interesati, referitor la filtrele acestea, pot citi articolul "Un circuit de frecventa intermediara" scris de George YO9HSW (publicat in 2016 pe radioamator.ro) . Dadusem mai de mult peste acest tip de filtre. George a gasit si schema placilor respective, extrasa si postata de radioamatorii germani. Daca sunt mai multi interesati, eu zic sa faceti un group-buy, la care ma puteti include si pe mine cu o placa. Cumparasem mai de mult, dar am facut-o cadou unui radioamator care alerga dupa filtre.... iar eu nu aveam nevoie de ele pe atunci. Link spre comentariu
VAX Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Frunza verde de dai, n-ai... Eu sunt zgarcit la piese, nu vand decat strict ce stiu sigur ca nu mi-ar folosi vreodata. In trecut eram darnic, faceam cadouri. M-am invatat minte si le pastrez. Filtrele alea ma intereseaza si pe mine, de joaca (experiment didactic), ca scule complicate nu ma apuc sa construiesc. Link spre comentariu
yo3fhm Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Acum 1 oră, VAX a spus: Frunza verde de dai, n-ai... Eu sunt zgarcit la piese, nu vand decat strict ce stiu sigur ca nu mi-ar folosi vreodata. In trecut eram darnic, faceam cadouri. M-am invatat minte si le pastrez. In mare parte, asa e. Totusi, "dar din dar se face Raiul" ; cum am primit si eu tot felul de donatii, asa am daruit si eu, la randul meu, cui a avut trebuinta. Intre radioamatori se practica. Acum 1 oră, VAX a spus: Filtrele alea ma intereseaza si pe mine, de joaca (experiment didactic), ca scule complicate nu ma apuc sa construiesc. E OK. Bun, dragi colegi, cine vrea filtre ? Facem sau nu un group-buy ? Suntem din cate vad, cel putin 3 doritori pana acum: grosu99, yo3fhm si VAX . 73 de Cezar Link spre comentariu
informer Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Acum 6 minute, yo3fhm a spus: Bun, dragi colegi, cine vrea filtre ? Facem sau nu un group-buy ? Suntem din cate vad, cel putin 3 doritori pana acum: grosu99, yo3fhm si VAX . Daca luati voi, iau si io... Nu stiu daca intr-adevar o sa am nevoie in "era asta digitala" da` nah, nu-s o avere... sa fie... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Vreau si eu o placa. Eu inca n-am intrat in "era digitala... Link spre comentariu
vio2007 Postat Iunie 6, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2019 Ar trebui calculat la ce pret ajunge un set de filtre cu vama si transport din Israel (sau din UE daca sunt la vanzare),poate asa mai atragem doritori.De mentionat este faptul ca filtrele ssb au banda de 3,1khz,filtrul MA are 7,2khz. Link spre comentariu
informer Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 (editat) Acum 17 minute, vio2007 a spus: Ar trebui calculat la ce pret ajunge un set de filtre cu vama si transport din Israel (sau din UE daca sunt la vanzare),poate asa mai atragem doritori.De mentionat este faptul ca filtrele ssb au banda de 3,1khz,filtrul MA are 7,2khz. Adevarul e ca se poate ca-n acest caz cumparatul individual a 1-2-3 bucati sa fie mai rentabil decat un group buy. Spun asta pentru ca dupa cum se observa transportul este gratuit, asa ca de aici nici un castig. TVA-ul este acelasi procentual, indiferent de numarul de bucati. La 1-2 bucati nu se platesc taxe vamale in schimb daca se depaseste o anumita valoare a coletului, acestea se aplica. Personal nu stiu cat sunt taxele vamale in cazul componentelor electronice.... La asta se mai adauga transportul in tara. Editat Iunie 6, 2019 de informer Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Nu e cazul de taxe vamale sub 150 de euro, in schimb trebuie platit TVA plus taxa de procesare, dar tot iese un preț bun, mai ales că se poate refolosi integral placa respectiva. Link spre comentariu
yo3fhm Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Acum 3 ore, informer a spus: Adevarul e ca se poate ca-n acest caz cumparatul individual a 1-2-3 bucati sa fie mai rentabil decat un group buy. TVA-ul este acelasi procentual, indiferent de numarul de bucati. La 1-2 bucati nu se platesc taxe vamale in schimb daca se depaseste o anumita valoare a coletului, acestea se aplica. Intre timp am discutat cu cativa amici care cumpara in mod frecvent de pe medii precum E-bay sau Aliexpress si mi-au confirmat aceleasi lucruri. Se pare ca e mai avantajos sa cumperi individual si sa te intelegi cu vanzatorul asupra pretului declarat. Eu ar trebui oricum sa-mi refac conturile pe Paypal si Ebay, ptr ca nu mai sunt actualizate. Link spre comentariu
VAX Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 Acum 12 ore, RST a spus: merge direct cu cardul...chiar și unul de ocazie ( al sotie de ex ) . ... Glumesti ! Sotia nu trebuie sa stie nimic din ce facem noi (bani arsi). Link spre comentariu
petreelectronic Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 Acum 47 minute, VAX a spus: Glumesti ! Sotia nu trebuie sa stie nimic din ce facem noi (bani arsi). Am tocat o suma oarecum importanta in ultimul timp. N-am avut ce face si i-am spus....nu o sa mai afle niciodata ce fac eu. 1 Link spre comentariu
informer Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 (editat) Off topic: in "faza preliminara" a relatiei conjugale am stabilit ca hobby-urile fiecaruia si implicatiile financiare asociate ("de bun simt") nu se negociaza. Dupa 30 ani situatia rezista... L.E. Si da, ce-i "de bun simt" se poate stabili la fiecare cincinal... o data... Editat Iunie 7, 2019 de informer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum