Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LCD Samsung model LE40C530

ROBEERT

Postări Recomandate

Serie sasiu/mainboard: BN41-01536A
Serie sursa: BN44-00340B REV: 1.3
Serie panel: LTF400HM01

Descriere defect: Buna ziua. Am primit acest TV cu backlightul defect. Schema sursei este aici: https://elektrotanya.com/samsung_bn44-00340b_bn44-00440a_power_sch.pdf/download.html#dl
Mai jos pun si o poza cu sursa. Controlerul invertorului este LX6503A. Pe cuplele neoanelor, ia nastere inalta tensiune pentru o secunda si pare foarte slaba. 

Acum dupa cele spuse, as ruga pe careva daca stie sa imi spuna cum pot elimina protectia la controlerul LX6503A ca sa vad daca vreun traf sau vreun neon este defect si eventual si niste sfaturi referitor la acest defect sunt binevenite. In documentul cu " eliminari protectii " nu este dat acest LX6503A.

Multumesc.

shopjimmy-bn44-00340b-top_5.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

TV rezolvat. Nu a fost nici traf nici neon, ci conform schemei a fost in scurt dioda ZI802 care vine intre grila si sursa mosfetului QI825. Preventiv am schimbat si pe celalalt canal dioda ZI801 care vine intre grila si sursa mosfetului QI809. Defect de gradinita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări