Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amortizoare pompa aer statie Gordak

Miro

Postări Recomandate

Buna ziua.

Cumpar si eu pentru o statie de lipit Gordak cele 4 picioare/ amortizoare de la pompa de aer.

Vibreaza foarte puternic si sunt necesare neaparat acele amortizoare din cauciuc, la a mea au imbatrinit si s.au rupt.

Poate are cineva ceva asemanator sau ma poate indruma unde gasesc asa ceva.

Contact pe PM.

De preferat din Bucuresti

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Miro

2

• zarra68

1

• pop_ady44

1

• Radiotelegrafist

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am vazut ieri tot felul de componente de schimb pentru asa ceva pe maica domnului,cautati cu atentie si multa rabdare,sigur gasiti. 

Editat de Giorgi tv
Link spre comentariu

Se pare ca nu se gasesc nicaieri aceste amortizoare de pompa de la statia de lipit, am luat tot Maica Domnului la pas si nici o sansa, 

Am sunat si la Gordak Romania si nu au asa ceva.

O sa vad ce pot adapta.

Daca are cineva vreo idee, este binevenita

atasez o poza cu amortizoarele

amortizoare pompa.jpg

Link spre comentariu

Am avut pe vremuri un motor ce tot asa inducea vibratii puternice .

Am pus un „pres”de cauciuc prins in vreo 8 puncte de carcasa si cu suruburi de sasiu.

Efectiv l-am suspendat pe un suport de cauciuc .

Tu poti incerca sa iti confectionezi picioarele din silicon sanitar .

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Salut sunt niste amortizoare pentru usa (dedeman) is din ceva spuma (nu stiu sa explic mai clar dar daca vrei trimit o poza ) eu am taiat niste cubulete le-am gaurit si le-am montat sub pompa (sunt foarte multumit de ele  am scapat de vibratia aia ,

Link spre comentariu

Cred că a rezovat de jumătate de an cumva....ca idee, eu i-aş recomanda să caute nişte CD-playere vechi defecte, de la care să recupereze suspensiile cauciucate (bucşe vâscoelastice) ce susţineau mecanismul cititorului laser.

Editat de validae
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări