Miro Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 Buna ziua. Cumpar si eu pentru o statie de lipit Gordak cele 4 picioare/ amortizoare de la pompa de aer. Vibreaza foarte puternic si sunt necesare neaparat acele amortizoare din cauciuc, la a mea au imbatrinit si s.au rupt. Poate are cineva ceva asemanator sau ma poate indruma unde gasesc asa ceva. Contact pe PM. De preferat din Bucuresti Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 (editat) Am vazut ieri tot felul de componente de schimb pentru asa ceva pe maica domnului,cautati cu atentie si multa rabdare,sigur gasiti. Editat Iunie 4, 2019 de Giorgi tv Link spre comentariu
Miro Postat Iunie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2019 Se pare ca nu se gasesc nicaieri aceste amortizoare de pompa de la statia de lipit, am luat tot Maica Domnului la pas si nici o sansa, Am sunat si la Gordak Romania si nu au asa ceva. O sa vad ce pot adapta. Daca are cineva vreo idee, este binevenita atasez o poza cu amortizoarele Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Am avut pe vremuri un motor ce tot asa inducea vibratii puternice . Am pus un „pres”de cauciuc prins in vreo 8 puncte de carcasa si cu suruburi de sasiu. Efectiv l-am suspendat pe un suport de cauciuc . Tu poti incerca sa iti confectionezi picioarele din silicon sanitar . Link spre comentariu
zarra68 Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Sau incearca cu niste bucsi de motor masina spalat! Link spre comentariu
daniel_ac Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 https://www.olx.ro/oferta/pin-amortizor-pentru-pompa-statii-de-lipit-cu-aer-cald-589599-IDcrLjf.html#66b1ad23ca Link spre comentariu
firghel Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Salut sunt niste amortizoare pentru usa (dedeman) is din ceva spuma (nu stiu sa explic mai clar dar daca vrei trimit o poza ) eu am taiat niste cubulete le-am gaurit si le-am montat sub pompa (sunt foarte multumit de ele am scapat de vibratia aia , Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 (editat) Cred că a rezovat de jumătate de an cumva....ca idee, eu i-aş recomanda să caute nişte CD-playere vechi defecte, de la care să recupereze suspensiile cauciucate (bucşe vâscoelastice) ce susţineau mecanismul cititorului laser. Editat Decembrie 6, 2019 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate