Vizitator Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 Salutare. Lucrez de ceva vreme la restaurarea radioreceptorului Mangalia 2. Acest aparat a fost victima unor șoricei care au ros toate conductoarele,difuzorul si cateva componente pasive. Doresc sa readuc la viata acest radioreceptor deoarece am o atracție specială pentru el inca din copilarie. Difuzorul a fost rebobinat,iar componentele pasive au fost schimbate in proportie de ~ 80%. (condensatoare, rezistori si potentiometre.) În momentul de față,am adus aparatul într-un stagiu de functionare,însă nu gasesc documentație despre bobinele de pe miezul de ferita care au fost distruse total. Am recuperat dintr-un radio functional bobinele cu tot cu miezul de ferita,care arată identic cu bobinele radioreceptorului Mangalia,însă m-am împotmolit la legarea lor pe contactele cu clavicula. Nu vreau sa renunț aici cu proiectul si sa folosesc aparatul doar pe pick up si magnetofon.. As fi foarte recunoscător daca m-ar putea ajuta cineva cu niste fotografii detaliate ,sau cu o documentație referitor la aceste 4 bobine si la legarea lor pe contactele de selectare a undelor. Link spre comentariu
vranceanu Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 (editat) Ai aici in schema conexiunile. Alte discutii folositoare poate gasesti aici : Editat Iunie 4, 2019 de vranceanu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum