cornel1962 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Buna seara !...imi cer scuze ca nu am mai raspuns, dar de doua zile nu prea am stat pe acasa. Va multumesc ptr. schita trafului, am inteles cum trebuie bobinat, dar din pacate ...tarziu, m-am bucurat ca prima infasurare este primarul si m-am apucat de treaba. Este clar de ce nu a mers treaba, dar intre timp comandasem o sursa pe olx si azi am intrat in posesia ei, iar maine o sa iau traful original si-l montez pe placa mea. Va anunt maine ! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Asa cum am promis, am montat noul traf. si tv-ul functioneaza normal. Multumesc din nou celor care s-au implicat si au incercat sa ma ajute ! 1 Link spre comentariu
Alextv Postat Iulie 17, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2019 Acum 7 ore, cornel1962 a spus: Asa cum am promis, am montat noul traf. si tv-ul functioneaza normal. Multumesc din nou celor care s-au implicat si au incercat sa ma ajute ! Felicitari ! 1 Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Martie 7, 2021 Partajează Postat Martie 7, 2021 Buna.Am un tv Philips exact de acest model si sasiu din titlu,care se restarteaza in continuu:merge pina la sigla si restart.Exista PKG de reparare pentru acest sasiu,si daca are cineva,va rog...Multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 soft standard se gaseste in link-ul de mai jos la multe tv-uri philips se redenumeste softul oficial,pkg dar dupa cum se stie aceste tv-uri cam au bube cu sursa stby si cu ceva 3v2 placa de baza https://www.philips.de/c-p/32PFL3605H_12/3000-series-lcd-fernseher-mit-digital-crystal-clear/support Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Da,am citit mai multe topicuri,in care e vorba de acest midel-sasiu,am resetat de fabrica,ca am observat ca daca scot antena din el,nu se mai restarteaza...ciudata chestie...dar si dupa aceea cind pun cablul de antena in el,se restarteaza.Mai incerc cu acela de la Philips oficial,cu o versiune mai noua;2.09,am pe el 2.07...Daca tot asa face,e clar ca e altundeva problema...Multumiri. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Acum 5 minute, stefanpecsi a spus: Da,am citit mai multe topicuri,in care e vorba de acest midel-sasiu,am resetat de fabrica,ca am observat ca daca scot antena din el,nu se mai restarteaza...ciudata chestie...dar si dupa aceea cind pun cablul de antena in el,se restarteaza.Mai incerc cu acela de la Philips oficial,cu o versiune mai noua;2.09,am pe el 2.07...Daca tot asa face,e clar ca e altundeva problema...Multumiri. la vestel si beko am intalnit sa fie din soft buba daca conectezi antena facea restart sau nu iesea cu telecomanda din stby,verificati sa nu aveti scapari de curent la masa tv-ului,palpairi slabe ale luminii spate ,poate vre-o lampa ce scapa, Link spre comentariu
stefank Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 ati incercat reinstalare programelor tv cablu ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum