Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 32PFL3605/H12 chassis TPM5.1E LA

Postări Recomandate

Buna seara !...imi cer scuze ca nu am mai raspuns, dar de doua zile nu prea am stat pe acasa. Va multumesc ptr. schita trafului, am inteles cum trebuie bobinat, dar din pacate ...tarziu, m-am bucurat ca prima infasurare este primarul si m-am apucat de treaba. Este clar de ce nu a mers treaba, dar intre timp comandasem o sursa pe olx si azi am intrat in posesia ei, iar maine o sa iau traful original si-l montez pe placa mea. Va anunt maine !

Link spre comentariu

Asa cum am promis, am montat noul traf. si tv-ul functioneaza normal. Multumesc din nou celor care s-au implicat si au incercat sa ma ajute !

20190717_111900.jpg

Link spre comentariu
Acum 7 ore, cornel1962 a spus:

Asa cum am promis, am montat noul traf. si tv-ul functioneaza normal. Multumesc din nou celor care s-au implicat si au incercat sa ma ajute !

20190717_111900.jpg

Felicitari !

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Buna.Am un tv Philips exact de acest model si sasiu din titlu,care se restarteaza in continuu:merge pina la sigla si restart.Exista PKG de reparare pentru acest sasiu,si daca are cineva,va rog...Multumesc.

Link spre comentariu

Da,am citit mai multe topicuri,in care e vorba de acest midel-sasiu,am resetat de fabrica,ca am observat ca daca scot antena din el,nu se mai restarteaza...ciudata chestie...dar si dupa aceea cind pun cablul de antena in el,se restarteaza.Mai incerc cu acela de la Philips oficial,cu o versiune mai noua;2.09,am pe el 2.07...Daca tot asa face,e clar ca e altundeva problema...Multumiri.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, stefanpecsi a spus:

Da,am citit mai multe topicuri,in care e vorba de acest midel-sasiu,am resetat de fabrica,ca am observat ca daca scot antena din el,nu se mai restarteaza...ciudata chestie...dar si dupa aceea cind pun cablul de antena in el,se restarteaza.Mai incerc cu acela de la Philips oficial,cu o versiune mai noua;2.09,am pe el 2.07...Daca tot asa face,e clar ca e altundeva problema...Multumiri.

la vestel si beko  am intalnit sa fie din soft buba daca conectezi antena facea restart sau nu iesea cu telecomanda din stby,verificati sa nu aveti scapari de curent la masa tv-ului,palpairi slabe ale luminii spate ,poate vre-o lampa ce scapa,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări