Florinel TV Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 Acum 15 minute, bobo a spus: Rezolvat cu spray de racire. Colegii nu au programstor pt acest nand asa ca am comandat un spray de racire. Cat o sa tina nu ms intereseaza,tv e sl unui coleg bulgar si l am pus in tema. Multumesc. Trimite nandul la mine si il programez eu gratis Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 (editat) Acum 3 ore, Florinel TV a spus: Trimite nandul la mine si il programez eu gratis Colegu' bobo e plecat in Anglia, ca asa il ajutam eu...., tot pe gratis ca e concetatean de-al meu... Editat Iunie 13, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 13, 2019 Partajează Postat Iunie 13, 2019 Acum 28 minute, Costica LCD a spus: Colegu' bobo e plecat in Anglia, ca asa il ajutam eu...., tot pe gratis ca e concetatean de-al meu... Costica pe tine te costa 10 lei ca ti-am facut legatura cu colegu bobo Link spre comentariu
bobo Postat Iunie 13, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2019 Mersi Florine. Daca eram in tara era rezolvat de mult, apelam la colegii din oras dar acum sunt departe de casa si ma descurc cu ce am. Costica, Codrut au programatoare pt nand si adaptoare.mai sunt si altii dar inafara forumului. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 15, 2019 Partajează Postat Iunie 15, 2019 La 13.06.2019 la 19:13, bobo a spus: Mersi Florine. Daca eram in tara era rezolvat de mult, apelam la colegii din oras dar acum sunt departe de casa si ma descurc cu ce am. Costica, Codrut au programatoare pt nand si adaptoare.mai sunt si altii dar inafara forumului. Da asa este , mai glumesc si eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum