dumitrescu_claudiu Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Buna ziua tuturor! La tv din titlu nu gasesc solutia de depanare ! Cura de cond. Osd normal reglaje imagine ok etc! Orice sugestie e bine venita! Multumesc! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Un dump ai incercat? Link spre comentariu
Cojocea Aurel Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Salut,incearca un pic sa reglezi un pic din bobina de CAF Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Verifica si circuitele pe tot traseul SCL si SDA. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Asta zici că nu are luminanță. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Chiar daca ar fi fost de vina tubul cinescop,nu trebuia sa apara acele interferente. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 1 oră în urmă, Giorgi tv a spus: Chiar daca ar fi fost de vina tubul cinescop,nu trebuia sa apara acele interferente. Vezi ca ,, luminanta '' nu are nici o treaba cu tubul cinescop !! Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Problema de luminanta:lipsa. Imaginea e caracterizata numai de semnalele diferenta de culoare -e'R si e'B Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 (editat) Aici este clar o problema de dump sau o problema pe ABL pe traseul ce duce la jungla sau multifunctional ca nu m-am uitat pe schema sa stiu Editat Iunie 1, 2019 de Florinel TV Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 EU zic ca sunt bf-urile de pe final video Link spre comentariu
naebv Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 La 01.06.2019 la 11:51, dumitrescu_claudiu a spus: Buna ziua tuturor! La tv din titlu nu gasesc solutia de depanare ! Cura de cond. Osd normal reglaje imagine ok etc! Orice sugestie e bine venita! Multumesc! Daca OSD-ul este normal, finalii video sunt ok, suspect principal ar fi jungla LA76810A (daca exista in aceasta varianta de sasiu). Este posibil sa fie si dumpul alterat. 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 Jungla e defecta zic și eu. Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Iunie 12, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2019 Nu reusesc sa gasesc un dump pt varianta 5800-A3Y111-00! Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Iunie 12, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2019 Intre timp schimbat jungla ...si e la fel .! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum