nostrom Postat Iunie 4, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2019 Acum 29 minute, cornel1962 a spus: ...ati mai facut si alte verificari pe placa ?..., daca ati schimbat atatea dump-uri, ma gandesc ca ar fi un defect fizic pe acolo si in cazul asta, ceva masuratori si un osciloscop, v-ar ajura enorm. Am mentionat mai sus in mesaj si ce am depistat ,totodata nu se confirma ca parametrii QSS si FMI trebuiesc trecuti in OFF . Am mai observat ca la setarea QSS si FMI in ON sau OFF dispare semnalul din pinii 23 si 24 µP si apare doar in combinatia ON + OFF. In pinul 32 pe schema am "0" V in realitate am 2,4V, cam atat. Acum 42 minute, bobo a spus: Cred ca trebuie sa jonglati cu valorile la AF-M si A2T. stiu ca am scris multe dumpuri si pus valorile etichetei de pe tub fara succes. Am rezolvat din setarile de audio. Incercati asa: AT=0 AF-M=0 A2T=0 QSS=ON FMI=ON Incercat nu functioneaza, AF-M si A2T le-am dat valori pana la 300. Astept un µP care e garantat ca a functionat ,ar fi al treilea,poate e cu noroc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 Incearca si cu acest dump https://files.fm/u/9e8kbnqr schimba si memoria daca nu vrea , si revino cu un rezultat Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 4, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2019 Acum 50 minute, Florinel TV a spus: Incearca si cu acest dump https://files.fm/u/9e8kbnqr schimba si memoria daca nu vrea , si revino cu un rezultat Pentru fiecare dump am pus o memorie noua.Nu inteleg ce ati vrut sa spuneti cu "schimba si memoria daca nu vrea" , Ce sa vrea? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 Acum 1 minut, nostrom a spus: Pentru fiecare dump am pus o memorie noua.Nu inteleg ce ati vrut sa spuneti cu "schimba si memoria daca nu vrea" , Ce sa vrea? Sa vrea? cu dumpul dat de mine mai sus ,daca nu merge cu memoria care este atunci schimbi alt cip de memorie Sa inteleg ca ai schimbat si procesorul la acest sasiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum