nostrom Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Buna ziua, Acest TV sasiu L01.2E AA µP: TDA9552H/N1/3I1123 nu are sunet, precizez ca este varianta "MONO" nu are multifunctionalul MSP34......La intrarea in SAM ,AUDIO,setarile efectuate nu sunt memorate. La acest sasiu varianta "MONO" QSS si FMI trebuiesc setate in OFF dupa unele informatii, oricum problema e cea a MEMORARII (Practic doar setarile de la AUDIO nu le memoreaza) Am incercat diverse dumpuri fara rezultat.Un sfat ? ceva idei ?un dump ? Multumesc, Nostrom Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Eu am dump sigur bun dar doar luni pot posta. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 (editat) Salveza dumpul original si incearca cu aceste dumpurii , pentru a fi sigur incearca si cu alt ic https://files.fm/u/38fnt5n9#sign_up https://files.fm/u/k9dsj63t#sign_up Editat Iunie 1, 2019 de Florinel TV Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 1, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2019 Acum 1 oră, dan cod a spus: Eu am dump sigur bun dar doar luni pot posta. OK Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 1 oră în urmă, nostrom a spus: OK Pana atunci incearca cu a mele care le-am pus ca sigur merge , primul este pentru diagonala de 21 dar sunet trebuie sa aibe , apropo sunet este din iesirea multifunctionalului? Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 2, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2019 Acum 12 ore, Florinel TV a spus: Pana atunci incearca cu a mele care le-am pus ca sigur merge , primul este pentru diagonala de 21 dar sunet trebuie sa aibe , apropo sunet este din iesirea multifunctionalului? Multumesc, cele trimise de dumneavoastra le aveam (Probat) In pinul 48 nu am sunet doar un semnal sinusoidal peste care se suprapune unul dreptunghiular.In momentul in care fac setarile in AUDIO mai precis QSS si FMI,aleator apare un semnal de joasa frecventa (Zgomot de fond sa-l numim, pentru cateva secunde) .Dupa iesirea din SAM valorile setate mai precis FMI ramane DOAR in ON, Parametrul "AT" nu-mi permite sa-l modific ramane "0" Am incercat si alt µP dar cu alta terminatie si la fel se comporta Link spre comentariu
cmj0791 Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 (editat) Incercati asta. PHILIPS 14PT2002-01 ch L01-2E.bin Editat Iunie 2, 2019 de cmj0791 Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 Cu asta ar trebui sa mearga. TDA9552H-1N-3I1123-L01.2- 24C16.rar Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 4, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2019 (editat) Multumesc pentru dump-ri, consider ca sunt toate bune.Problema nu am rezolvat-o.Asadar, imagine OK sunet lipsa,mai sapam... Editat Iunie 4, 2019 de nostrom Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 In service opțiunile trecute pe tub sunt ok? Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 4, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2019 Acum 1 oră, dan cod a spus: In service opțiunile trecute pe tub sunt ok? Da sunt OK si sunt urmatoarele 128; 197, 0; 0; 208; 0; 43 Am incercat si cu alte valori si alte optiuni din "Training manual" revista Depanatorul etc Link spre comentariu
bobo Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 Tot din sm se rezolva. Am intalnit acest defect dar nu mai stiu sigur ce am modificat. Cred ca mi am notat undeva. revin. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 ...ati mai facut si alte verificari pe placa ?..., daca ati schimbat atatea dump-uri, ma gandesc ca ar fi un defect fizic pe acolo si in cazul asta, ceva masuratori si un osciloscop, v-ar ajura enorm. Link spre comentariu
bobo Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 (editat) Cred ca trebuie sa jonglati cu valorile la AF-M si A2T. stiu ca am scris multe dumpuri si pus valorile etichetei de pe tub fara succes. Am rezolvat din setarile de audio. Incercati asa: AT=0 AF-M=0 A2T=0 QSS=ON FMI=ON Editat Iunie 4, 2019 de bobo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum