Untold Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 (editat) De vanzare un radio JOWITA 2 IC, marca UNITRA cu UL, UM, S1, S2 si FM. Banda FM este cea estica, 66-73 Mhz, insa prinde 3 posturi: radio ZU, Magic FM si inca ceva. Nu este umblat in el, are 2 minusuri: ii lipsesc doua butoane de la comutatoarele de game si mufa unde intra cablul de alimentare cu 220V are un pin partial topit, dar radioul se alimenteaza si este functional. Unde stau eu acum e o zona plina de paraziti, pe UL abia am reusit sa prind Antena Satelor, iar pe UM, din pacate, chiar daca pare sa fie ceva posturi, nu se intelege nimic. Radioul l-am desfacut, i-am facut o usoara curatare si i-am lipit firul care ducea la antena telescopica. Revin cu videoclip cu functionarea, aici: https://www.youtube.com/watch?v=Jo2AXJbXL5M&feature=youtu.be Pret 50 lei +transport. Editat Iunie 1, 2019 de Untold 1 Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 4, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2019 Anunt valabil! Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2019 Anunt valabil. Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 8, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2019 Se retrage de la vanzare, anunt inchis. Link spre comentariu
Postări Recomandate