Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

becuri cu led

Postări Recomandate

Acum 15 ore, Taraxacus a spus:

O chesti care mi-a trecut prin minte dar pe care nu știu cum aș putea sa o pun în prctică ar fi să am un tavan fără lustră dar care să fie ca o suprafață luminoasă, să fie un dreptunghi alb luminos dar sa nu se vadă puncte sau spoturi sau dungi de LED,

Vezi Allianz Arena Muenchen.

Link spre comentariu

Tre`sa fii tacanit sa dai 400$ pe chinezaria aia, cu 400$ iti cumperi LED-uri cu CRI 95, o sursa indestructibila, si-ti faci un corp de iluminat high-end din cupru electrolitic!

Link spre comentariu

Nu aş fi sigur că chinezăria are tuburi cu led, mai degrabă arie de leduri.Am văzut în Kaufland o lampă asemănătoare de plafon cu telecomandă şi reglaj al temperaturii de culoare, practic avea şiruri de leduri rgb ce puteau fi comandate după dorinţă pentru a obţine lumina dorită.Era un soi de  versiune mai mică şi mai ieftină a celei de pe Aliexpress...

Link spre comentariu

Imi imaginez ca sunt ca astea, chiar daca mai putin elegante (decoratii cupru-lemn, etc). Eu asa le-as face ca sa aiba un pret imbatabil.

5aRY3Jz.jpg

Link spre comentariu

e cum zice validae, sunt arii de leduri distribuite pe suprafata, de departe solutia cea mai fiabila care se va si raspandi usor-usor.

nu poti sa mai zici corpuri gen neon pt ca sunt plate, mai degraba le-ar zice panouri, am vazut si dreptunghiulare si patrate in magazine.

industrial tot siruri mai lungi se fac , e drept ca intra mai multe piese, dar sunt alte cerinte. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări