Vizitator Youtube Video Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 (editat) Salut ! Am si eu nevoie de un Full Firmware sa un dump pentru 17MB211S and VES315WNDS-2D-N21 Televizor Horizon Placa Vestel 17MB211s Poza Editat Mai 31, 2019 de Youtube Video Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 esti persoana reala sau un videoclip orecare de pe youtube ? completeaza-ti profilul cu locatia cum a ajuns imaginea in felul ala ? ai umblat la soft ? Link spre comentariu
Vizitator Youtube Video Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 (editat) Acum 12 minute, Tavi a spus: esti persoana reala sau un videoclip orecare de pe youtube ? completeaza-ti profilul cu locatia cum a ajuns imaginea in felul ala ? ai umblat la soft ? Tavi, m-am logat cu contul meu Google Da..imaginea aea e de la un wrong firmware ! Editat Mai 31, 2019 de Youtube Video m-am.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 Acum 9 ore, Tavi a spus: esti persoana reala sau un videoclip orecare de pe youtube ? completeaza-ti profilul cu locatia cum a ajuns imaginea in felul ala ? ai umblat la soft ? Fara discutie ca e umblat la soft.....ca de-aia sa inventat stickul si youtube, ca sa-si repare fiecare tv-ul, a bagat el sau altul inaintea lui un soft necorespunzator ecranului.....nu merita efortul.....cel putin nu a trecut locatia...... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Acum 22 ore, Costica LCD a spus: Fara discutie ca e umblat la soft.....ca de-aia sa inventat stickul si youtube, ca sa-si repare fiecare tv-ul, a bagat el sau altul inaintea lui un soft necorespunzator ecranului.....nu merita efortul.....cel putin nu a trecut locatia...... Exact Link spre comentariu
cmj0791 Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 (editat) La 31.05.2019 la 13:11, Tavi a spus: esti persoana reala sau un videoclip orecare de pe youtube ? Este un individ dubios care tocmai a fost exclus de aici pentru injurii la adresa membrilor. Editat Iunie 2, 2019 de cmj0791 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum