Vizitator ics_igrec_zet Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Salutare, nu stiu daca postez corect, poate cineva sa ma ajute cu o schema de amplificator "TECHNICS SU-V4X" ?Multumesc anticipat Link spre comentariu
djd2 Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Lasa o adresa de mail unde sa o trimit. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Daca o ai dece nu o postezi aici ? poate mai au si altii nevoie Link spre comentariu
Vizitator ics_igrec_zet Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 @djd2 adresa mea de mail este [email protected] Multumiri anticipate Link spre comentariu
Vizitator ics_igrec_zet Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Multumesc foarte foarte mult, am acest amplificator cam de 1 an, i-am schimbat SVI2004 dar imi lipsea Q606 si nu l-am alimentat pt ca mi-a fost frica sa nu-l ard din nou. Acum multumita voua technicsul meu va trece la treaba :D:DMULTUMESC Link spre comentariu
Vizitator nenea_dani Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Salutare! Vreau si eu schema pe adresa [email protected] Link spre comentariu
niq_ro Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 de ce nu descarci fisierele din posturile anterioare? se misca greu mouse-le pe link-uri???? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum