Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips saiu L6.1

Florinel TV

Postări Recomandate

Acum 4 ore, andrei_ a spus:

E deflexia sucita cu 90*.

De ce nu intelegi ca nu sa umblat la deflexie , eu nu vorbesc aiuria si nui nici o bascalie , ai urmarit videoclipul? sa vezi despre ce este vorba , eu decind repar televizoare un asa defect nu am intilnit , si acum ca am intilnit un asa defect ciudat v-am pus si voa sa vedeti un defect fffffoarte rar intilnit 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, cmj0791 a spus:

Reglati G2 pana apar linii oblice de cursa inversa si atunci va lamuriti daca rastrul e pe tot ecranul si daca e rotit sau nu...

Am dat si UG2 la maxim si dungile de cursa inversa sunt doar pe acel echer pe acl patrat dupa cum vedeti in poza , acel negru din partea stinga este de la camera , deci este alb curat dupa cum bine stiti dar doar pe acel patrat cu cursa inversa 

2019-05-31-2031.jpg

2019-05-31-2032.jpg

Link spre comentariu

Ati inversat mufele BO/BV care vin de la deflexie pe placa de baza.

Se vede in filmulet ca, cablul maro cu negru (mufa rosie) e pus la iesirea BV... 9-1164903974.jpg

11.png

22.png

Editat de cmj0791
Link spre comentariu

Cum i-am facut-o si eu vecinului meu  de atelier...dar a meritat,a fost un porc ...Dumnezeu sa-l odihneasca.

Editat de andrei_
Link spre comentariu
La 31.05.2019 la 15:22, cmj0791 a spus:

Ati inversat mufele BO/BV care vin de la deflexie pe placa de baza.

Se vede in filmulet ca, cablul maro cu negru (mufa rosie) e pus la iesirea BV... 

Evident ca mufele de la deflexie au fost introduse invers.

Defectele cele mai complicate sunt cele pe cere ti le faci singur !:56

Link spre comentariu
La 31.05.2019 la 16:20, andrei_ a spus:

Cum i-am facut-o si eu vecinului meu  de atelier...dar a meritat,a fost un porc ...Dumnezeu sa-l odihneasca.

stiiam de porci in politica romaneasca si in multe institutii ale statului,(unii chiar capata fizionomia porcului chiar daca toata viata au fost soferi)dar de ,,porc,, electronist mai rar sa auzi

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 27 minute, iuliantv a spus:

stiiam de porci in politica romaneasca si in multe institutii ale statului,(unii chiar capata fizionomia porcului chiar daca toata viata au fost soferi)dar de ,,porc,, electronist mai rar sa auzi

Tu nu l-ai prins,dar cand ne mai intalnim si ai timp,o sa-ti povestesc odata de el si ce caracter avea ...dar s-a dus la cele vesnice si a plecat si urat din viata asta,asa cum i-a fost si sufletul...

Da o pagina inapoi si vezi ce i-am facut cu deflexia :rade:..

Editat de andrei_
Link spre comentariu
Acum 43 minute, iuliantv a spus:

Si ca sa vezi cat de porc putea fi sa-ti spun ceva scurt.Cu el in sectie lucra si una Rodica("femeia depanator").Asta saraca facea aparate de radio si cate o telecomanda...nimicuri sa-si castige si ea painea...atat putea si ea.

Sti ca aparatele alea de radio-casetofon aveau comutatorul ala de 110/220v.Rodica repara aparatul si-l punea pe raft.Asta,dadea comutatorul pe 110,cand venea clientul si punea saraca femeie aparatul in priza se bulea traful....o data,de doua ori pana s-a prins.

Alta faza...Rodica asta avea prostul obicei sa dezizoleze firele cu dintii.Intr-o zi i-a venit la reparat un blitz rusesc ... cu intrerupere la cablul de retea...o banalitate.L-a demontat si l-a lasat demontat pe masa,si a plecat pe la alte treburi....Asta i-a incarcat condul de 1000/400v si i-a rupt firele din cablaj.Da-ti seama cand a pus aia gura pe fire sa le dezizoleze ce a patit ...

Editat de andrei_
Link spre comentariu

chiar ca era ,,neghiob,, eu am reparat putine radiouri,dar primul lucru pe care il faceam era sa desfiintez ,anulez acel comutator,chiar daca buba fusese in alta parte si nu in trafo retea,ca stiam ca sant unii tentati sa comute la 110v,ca poate merge si asa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări