Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips saiu L6.1

Florinel TV

Postări Recomandate

Salutare , A mai intilnit cineva acest defect la acest sasiu? modelul nu se mai cunoaste de pe eticheta , pun o poza cu defectul , eu sincer nu am mai intilnit acest defect la acest sasiu L6.1 , tv-ul este conectat la un decodor Digi (receiver digi tv) Tv fara semnal 

2019-05-30-1976.jpg

2019-05-30-1977.jpg

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Acum 41 minute, dan cod a spus:

E întoarsă deflexia cu 90*? Așa pare(mă uit de pe telefon)

Nu la deflexie nu am umblat deloc si nu este umblata la ia , este fixata din fabrica si este la locul ei , are imaginea mica din toate partile  H si V si culcata pe dreapta , dupa cum am spus acest defect nu l-am intilnit niciodata , poate spui ca fac o gluma , dar credema pe cuvant ca nu este nici o gluma , si eu am ramas masca cind am vazut acest defect , daca crezi ca am facut o gluma atunci pot reveni cu un videoclip si vedeti ca nu este nici-o gluma

Bun asta inteleg ca poate fi vorba de tensiunea care alimenteaza trafo adica B+ cum spunem noi , dar de ce este imaginea culcata , asta nu inteleg eu nimic , cum este posibil un asa defect ca la un pc , sau un tv care se poate intoarce imaginea 

Link spre comentariu

100% s-a umblat la deflexie sau la firele ei, sau la mufa care intra in placa, doar nu s-o fi întors imaginea și gura exact cu 90*.

Restul e poezie.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, dan cod a spus:

100% s-a umblat la deflexie sau la firele ei, sau la mufa care intra in placa, doar nu s-o fi întors imaginea și gura exact cu 90*.

Restul e poezie.

Tv-ul a venit la mine cu sursa defecta , am rezolvat problema a functionat corect circa 30 de minute in probe , apoi asa lam gasit dupa cum se vede in poza , nu a umblat nimeni la el , eu lam lasat in atelier functionind perfect si am plecat 30 de minute la o antena (eu lucrez singur in atelier nu am angajati) si cind am venit inapoi asa lam gasit , nu este bascalie , este purul adevar , ca eu am credinta in Dumnezeu si nu fac acest lucru 

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

ai recuperatele mici ,posibil ceva in bh,dar nu-mi explic de ce e intoarsa,decat daca e intoarsa bobina,sau au fost inversate firele bv cu bh,dar recuperatele pot fi mic tot din cauza inversari bv cu bh,sigur e o gluma ,daca nu a ta,poate a unui prieten ,vecin........

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, cmj0791 a spus:

Sau poate problema e de la decodorul DIGI... 

Reafișează conținuturi ascunse

original.jpg

Exclus , adica la alt tv afiseaza corect si la acest tv o ia razna , deci la un tv merge corect si la altul afiseaza aiuria

Uite am pregatit un videoclip sa vedeti ca nu este bascalie

https://files.fm/u/bzv59aw2#sign_up

Link spre comentariu
Acum 22 minute, cmj0791 a spus:

Si osd-ul este rotit?

Asta nu am mai probat din cauza ca acum apare o casuta mai mica in partea dreapta si apoi intra in sby , cred ca este un cond uscat sau unul ceramic defect , eu asta nu-mi explic ca are imaginea culcata nustiu cum este posibil asa ceva la un tv crt

Link spre comentariu

Momentan nu am timp pentru el de al verifica , cind ma apuc de el voi reveni cu un raspuns si cu rezolvarea daca pot sal repar :rade:

Acum 1 minut, dan cod a spus:

O fi jungla defecta.

Posibil nu te contrazic , la asa defect ma pot astepta la orice , am un TDA8361 de schimb dar nu merge pe av , dar macar de proba sa vad , dar pina la jungla trebuie luat la purificat celelalte , oricum revin cu rezolvarea ca sunt si eu curios sa vad ce este defect la un astfel de tv cu un defect tare ciudat

Link spre comentariu

E deflexia sucita cu 90*.

Cu multi ani in urma,i-am facut eu poanta asta vecinului meu de atelier(Dumnezeu sa-l ierte...despre morti numai de bine,dar ca om era un jeg),anume am trimis printr-un prieten un televizor cu deflexia sucita si defect de cadre.Evident ca tv-ul facea dunga verticala.S-a chinuit si nu l-a putut face....era slabut ca depanator...:mort.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări