Florinel TV Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 (editat) Salutare , A mai intilnit cineva acest defect la acest sasiu? modelul nu se mai cunoaste de pe eticheta , pun o poza cu defectul , eu sincer nu am mai intilnit acest defect la acest sasiu L6.1 , tv-ul este conectat la un decodor Digi (receiver digi tv) Tv fara semnal Editat Mai 30, 2019 de Florinel TV Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 E întoarsă deflexia cu 90*? Așa pare(mă uit de pe telefon) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 30, 2019 Autor Partajează Postat Mai 30, 2019 Acum 41 minute, dan cod a spus: E întoarsă deflexia cu 90*? Așa pare(mă uit de pe telefon) Nu la deflexie nu am umblat deloc si nu este umblata la ia , este fixata din fabrica si este la locul ei , are imaginea mica din toate partile H si V si culcata pe dreapta , dupa cum am spus acest defect nu l-am intilnit niciodata , poate spui ca fac o gluma , dar credema pe cuvant ca nu este nici o gluma , si eu am ramas masca cind am vazut acest defect , daca crezi ca am facut o gluma atunci pot reveni cu un videoclip si vedeti ca nu este nici-o gluma Bun asta inteleg ca poate fi vorba de tensiunea care alimenteaza trafo adica B+ cum spunem noi , dar de ce este imaginea culcata , asta nu inteleg eu nimic , cum este posibil un asa defect ca la un pc , sau un tv care se poate intoarce imaginea Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 100% s-a umblat la deflexie sau la firele ei, sau la mufa care intra in placa, doar nu s-o fi întors imaginea și gura exact cu 90*. Restul e poezie. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 30, 2019 Autor Partajează Postat Mai 30, 2019 (editat) Acum 13 minute, dan cod a spus: 100% s-a umblat la deflexie sau la firele ei, sau la mufa care intra in placa, doar nu s-o fi întors imaginea și gura exact cu 90*. Restul e poezie. Tv-ul a venit la mine cu sursa defecta , am rezolvat problema a functionat corect circa 30 de minute in probe , apoi asa lam gasit dupa cum se vede in poza , nu a umblat nimeni la el , eu lam lasat in atelier functionind perfect si am plecat 30 de minute la o antena (eu lucrez singur in atelier nu am angajati) si cind am venit inapoi asa lam gasit , nu este bascalie , este purul adevar , ca eu am credinta in Dumnezeu si nu fac acest lucru Editat Mai 30, 2019 de Florinel TV Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 Și totuși care e problema? Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 (editat) ai recuperatele mici ,posibil ceva in bh,dar nu-mi explic de ce e intoarsa,decat daca e intoarsa bobina,sau au fost inversate firele bv cu bh,dar recuperatele pot fi mic tot din cauza inversari bv cu bh,sigur e o gluma ,daca nu a ta,poate a unui prieten ,vecin........ Editat Mai 30, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
cmj0791 Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 (editat) Sau poate problema e de la decodorul DIGI... Editat Mai 31, 2019 de cmj0791 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 31, 2019 Autor Partajează Postat Mai 31, 2019 Acum 2 ore, cmj0791 a spus: Sau poate problema e de la decodorul DIGI... Reafișează conținuturi ascunse Exclus , adica la alt tv afiseaza corect si la acest tv o ia razna , deci la un tv merge corect si la altul afiseaza aiuria Uite am pregatit un videoclip sa vedeti ca nu este bascalie https://files.fm/u/bzv59aw2#sign_up Link spre comentariu
cmj0791 Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 Si osd-ul este rotit? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 31, 2019 Autor Partajează Postat Mai 31, 2019 Acum 22 minute, cmj0791 a spus: Si osd-ul este rotit? Asta nu am mai probat din cauza ca acum apare o casuta mai mica in partea dreapta si apoi intra in sby , cred ca este un cond uscat sau unul ceramic defect , eu asta nu-mi explic ca are imaginea culcata nustiu cum este posibil asa ceva la un tv crt Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 31, 2019 Autor Partajează Postat Mai 31, 2019 Momentan nu am timp pentru el de al verifica , cind ma apuc de el voi reveni cu un raspuns si cu rezolvarea daca pot sal repar Acum 1 minut, dan cod a spus: O fi jungla defecta. Posibil nu te contrazic , la asa defect ma pot astepta la orice , am un TDA8361 de schimb dar nu merge pe av , dar macar de proba sa vad , dar pina la jungla trebuie luat la purificat celelalte , oricum revin cu rezolvarea ca sunt si eu curios sa vad ce este defect la un astfel de tv cu un defect tare ciudat Link spre comentariu
adydep Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 E deflexia sucita cu 90*. Cu multi ani in urma,i-am facut eu poanta asta vecinului meu de atelier(Dumnezeu sa-l ierte...despre morti numai de bine,dar ca om era un jeg),anume am trimis printr-un prieten un televizor cu deflexia sucita si defect de cadre.Evident ca tv-ul facea dunga verticala.S-a chinuit si nu l-a putut face....era slabut ca depanator.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum