Radiotelegrafist Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 Va salut domnilor colegi si buna dimineata,am si eu o rugaminte la dstra si anume;ce echivalent direct are acest integrat,nu conteaza daca este de putere mai mare,am incercat la Miva..... dar nu are pe stoc,la Adela... nici nu te poti apropia la ce preturi nesimtite au,basca ca ei lucreaza numai cu,curierul,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
modoran Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 E mult asa tare 13 lei transportul prin curier la adelaida la comenzi sub 100 lei ? La mivarom tot cam atat e cu posta + taxa lor de procesare. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 30, 2019 Autor Partajează Postat Mai 30, 2019 48 minutes ago, modoran said: E mult asa tare 13 lei transportul prin curier la adelaida la comenzi sub 100 lei ? La mivarom tot cam atat e cu posta + taxa lor de procesare. Nu are pe stoc. Si chiar daca ar avea este 50lei+transport,eu cu ce ma mai aleg,s-au repar asa de dragul de a face? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 De ma miva nu te sfatuiesc sa cumperi ca sunt proaste am cumparat si eu un STK si a crapat imediat dupa o melodie Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 Un STK de calitate ar putea trece (defapt ar trebui sa treaca bine - 80% din amplificator e integratul ala) si de 100 Ron. Nu stiu cu ce te mai alegi tu dar daca ii crapa in primele secunde/minute sigur e alegi cu frigiderul plin. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 De aici am cumparat si sunt ok , dar nu stk de asta ci altfel de ic si au fost bune insa acesta nustiu exact daca este bun , nu fac reclama va multumesc pentru intelegere https://www.electronicservice.ro/catalog?q=STK4121 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 Are si la aswo STK4121II C.I. 2X15W POW.AMPL, 18PINI #204852 în stoc Circuit integrat Cod: STK4121II PMC PMC/SAN RON 24,04 Link spre comentariu
modoran Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 24 lei + TVA + vreo 25 lei transportul la aswo, plus colegul nu cred că are firma că să cumpere de acolo Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 2, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2019 La 30.05.2019 la 23:34, modoran a spus: 24 lei + TVA + vreo 25 lei transportul la aswo, plus colegul nu cred că are firma că să cumpere de acolo Normal,nu am firma,dar ce trebuie? oricum sa rezolvat problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum