Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent STK4121

Postări Recomandate

Va salut domnilor colegi si buna dimineata,am si eu o rugaminte la dstra si anume;ce echivalent direct are acest integrat,nu conteaza daca este de putere mai mare,am incercat la Miva..... dar nu are pe stoc,la Adela... nici nu te poti apropia la ce preturi nesimtite au,basca ca ei lucreaza numai cu,curierul,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

3

• Florinel TV

3

• modoran

2

• sesebe

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

E mult asa tare 13 lei transportul prin curier la adelaida la comenzi sub 100 lei ? La mivarom tot cam atat e cu posta + taxa lor de procesare.

Link spre comentariu
48 minutes ago, modoran said:

E mult asa tare 13 lei transportul prin curier la adelaida la comenzi sub 100 lei ? La mivarom tot cam atat e cu posta + taxa lor de procesare.

Nu are pe stoc.

Si chiar daca ar avea este 50lei+transport,eu cu ce ma mai aleg,s-au repar asa de dragul de a face?

Link spre comentariu

De ma miva nu te sfatuiesc sa cumperi ca sunt proaste am cumparat si eu un STK si a crapat imediat dupa o melodie

Link spre comentariu

Un STK de calitate ar putea trece (defapt ar trebui sa treaca bine - 80% din amplificator e integratul ala) si de 100 Ron.

Nu stiu cu ce te mai alegi tu dar daca ii crapa in primele secunde/minute sigur e alegi cu frigiderul plin.

Link spre comentariu
La 30.05.2019 la 23:34, modoran a spus:

24 lei + TVA + vreo 25 lei transportul la aswo, plus colegul nu cred că are firma că să cumpere de acolo

Normal,nu am firma,dar ce trebuie?:scarpin oricum sa rezolvat problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări