hpavictor Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 Parlamant ... spune tot despre analfabeții care pun botu' la asemenea manipulare . Păi cum sa coste 4 lei ? Ciorba aia e maxim 2 lei ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 Parlamentarul are supa la un leu, iar pentru felul doi da… doi lei Oricat ar fi de greu de crezut, la Palatul Parlamentului (pe vremea lui Ceausescu se chema – acum, pare ironic – Casa Poporului), acolo unde iau masa alesii natiei, se mananca pe bani marunti, in cel mai pur sens al expresiei. Adica poti sa iei un pranz gustos fara sa cheltui mai mult de cinci lei, scriu jurnaliştii de la bzv.ro. Astfel, o supa costa intre un leu si patru lei, felul doi costa intre doi si sapte lei, iar desertul costa cam un leu. Meniul este mai mult decat diversificat, nu ca la cantina saracilor sau cea a studentilor: antricot de vita, pulpa de porc la tava, pulpa de pui la cuptor, musaca de cartofi cu telemea, cartofi natur, fasole batuta, ardei umpluti cu carne, ciulama de pui, tocanita de ciuperci, mancare de fasole verde, mamaliga cu branza si smantana, ghiveci de legume, supa crema de legume, ciorba de vacuta a la grec, ciorba de perisoare, ciorba de fasole cu costita, salata de varza sau muraturi, prajituri pentru toate gusturile. De la bufet nu lipsesc nectarurile de fructe, produsele de patiserie, ciocolata, biscuitii, saratelele, covrigeii, cafeaua sau ceaiurile. Iar lista poate continua, la aceleasi preturi mici. Supa cu taitei, de exemplu, costa 1,25 lei, iar ciorba de perisoare – patru lei. O portie de pui cu mazare costa aproximativ 5 lei, iar una de pulpa de porc cu sos – in jur de sase lei, in timp ce antricotul de vita la tava face cam noua lei. Se adauga salata de varza – un singur leut! Pentru alesii care prefera sa manance mai “fin”, o portie de salau la tava costa 6,50 lei, una de Gordon Bleu – sub sase lei, escalopul cu ciuperci – putin peste sapte lei, salata orientala – aproape trei lei, ciolanul afumat – 3,50 lei, iar mancarea de spanac – mai putin de doi lei Deserturile au preturi la fel de mici. Eclerul poate fi savurat cu un leu, in timp ce amandina sau tiramisu costa 1,30 lei. Jurnaliştii vasluieni fac o comparaţie între aceste preţuri şi cele de la cantinele asistaţilor social, meniul zilnic al unui om care mănâncă la cantina săracilor costând statul 12 lei, iar felurile de mâncare sunt pe bază de cartofi, varză, fasole şi orez. Ps Am fost prin spital vreo doua săptămâni și e praf mâncarea de acolo nu m-am atins de ea! Ceaiul era servit dintr-o găleată de aia din plastic de apa dintr-un cărucior jegos și ruginit, asta pe la Bagdasar... Cred că data viitoare ma duc sa ma interne la Parlamant... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 O fi facuta de vreun parlamentar? Sa arate ce bine o duc ei? edit: Sigur e de la un parlamentar,daca era de la un europarlamentar,avea pret in euro nu in lei. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 @maresaldeflota Nu te lasa astia sa te internezi la parlamant,altfel se ajunge acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 (editat) Am făcut unii pași, sunt din Teleorman mi-am lăsat mustata și am găsit gagica pe la pregătitoare! Editat Mai 26, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
icar Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 Hai, nu mai fiți atit de naiv,i punînd botul la astfel de știri! Cum sa coste o ciorba la parlament doar 5 lei? Oameni buni, ciorba costă 25 de lei! Chestia e că diferenta de la 5 lei, la 25 de lei, adica 20 de lei, o plătim noi, populimea! Link spre comentariu
anaflorian52 Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 Mi se pare normal,la pensionare,o pensie nesimtita pentru ei,la preturile actuale și viitoare! Link spre comentariu
alcon Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 9 hours ago, maresaldeflota said: Greşitură mximă, în anumite aşezăminte este gratis! Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Nu exista gratis pe lumea asta...totdeauna este cineva care plateste pretul corect, fie ca stie , fie ca nu. Acestia (care platesc) nu sunt in mod obligat si beneficiarii. Despre asta e vorba. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Hai ca s- a eliberat postul pentru mustăciosi din TR și cu gagica la gradinita... Ps. Sa va gândiți ce vreți sa va aduc de mâncare de la cantina Link spre comentariu
icar Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Păi parca zicea ca nu are valizele pregătite... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Rămâne Irina singura.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Toată treaba a fost Bombonica care a fost tradata și care la rândul ei a trădat, dacă Liviu dă la Teleorman stătea însurat și nu o înșela scapa de închisoare... Link spre comentariu
icar Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Vedeti ce inseamna sa miauni pe coperisuri straine? Aluneci pe tifla... Link spre comentariu
Postări Recomandate