bobo Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 Salut. Caut schema sursei L55S6 FHS BN44-00807A din tv curbat UE55JU6510U. Multumesc. Link spre comentariu
bobo Postat Mai 27, 2019 Autor Partajează Postat Mai 27, 2019 (editat) Rezolvat fara schema. Daca intrebam cu cine ati votat sau cine stie ce altceva primeam multe raspunsuri. Nu pre se mai repara sau se duce pe copca forumul asta? Editat Mai 27, 2019 de bobo Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 nu exista scheme la sursele astea , oricine stie Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Acum 52 minute, bobo a spus: Rezolvat fara schema. Daca intrebam cu cine ati votat sau cine stie ce altceva primeam multe raspunsuri. Nu pre se mai repara sau se duce pe copca forumul asta? Pai cine sa-ti dea schema daca nu se gaseste , tu poti sa crezi orice despre forum ca se duce de rapa , incearca pe altele sa vezi daca este schema sau o are cineva Link spre comentariu
bobo Postat Mai 27, 2019 Autor Partajează Postat Mai 27, 2019 Stiam si eu ca la samsung si lg nu prea se gaseste schema sursei. Am ceva scheme de sursa samsung dsr la acest model nu am gasit. Putin mahnit ca nu s a deranjat nimeni sa mi raspunda,...nu pt ca nu am primit schema. Totusi va multumesc ca mi ati raspuns acum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum