Vizitator yo2mcq Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Buna! Sunt nou in depanari si as avea nevoie de schema radioreceptorului gloria 4.e-mail [email protected] Link spre comentariu
PETRE66 Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 care parte va e necesara ?? se vede cam naspa !!! Link spre comentariu
Vizitator yo2mcq Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Am nevoie de toata schema.Presupun ca ce aveti dv acolo e din tehnium.Imi puteti spune ce numar? Link spre comentariu
PETRE66 Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Am nevoie de toata schema.Presupun ca ce aveti dv acolo e din tehnium.Imi puteti spune ce numar? Nu e din rev."Tehnium " e de a tehnotonului . ce am trimis ,se poate citi ?? Link spre comentariu
Vizitator yo2mcq Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Nu se intelege nimic.Adica se vad cateva piese dar nimic altceva.Nu ai un scaner? Sau pozeaza perpendicular nu din lateral. Link spre comentariu
RETY Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 salut, are cineva ceva mai clar si complet ? multumim Link spre comentariu
marianjoita Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Iat-o aici Link spre comentariu
nelutu Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 multumesc pentru schema Link spre comentariu
RETY Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 excelent, iata ca am gasit si eu ceva GLORIA SL.E.: Se pare ca intr un colt scrie tot Gloria 4 Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Si schema de la primul model de radio Gloria S720T - tranzistori driver, prefinali si finali audio cu germaniu si in plus fata de celelalte modele, o mufa DIN pentru conectarea unui pick-up cu doza piezoceramica si alta mufa (asezata in partea inferioara a aparatului, intre compartimentul bateriilor si cel al cablului de retea) pentru conectarea radioreceptorului la bordul autoturismului. Tot acolo era montat un comutator care intrerupea alimentarea stabilizatorului si conexiunea cu bateriile 6 x R20 in cazul conectarii la autoturism. Link spre comentariu
Vizitator Mesmer Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Imi cer scuze pentru postarea intr-un thread asa vechi, are cineva schema pentru Gloria 3?Multumesc anticipat Link spre comentariu
remus68 Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Schema radioreceptorului "Gloria 3". Link spre comentariu
gigiones Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 si poate ca mai activeaza cineva pe aici ! o schema pentru Gloria Nova , este ? Link spre comentariu
nostrom Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 si poate ca mai activeaza cineva pe aici ! o schema pentru Gloria Nova , este ?Este cumva varianta asemanatoare cu Gloria S (Varianta final cu circuit integrat)? Link spre comentariu
gigiones Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 spre rusinea mea nu mai stiu cum este Gloria S........al meu Nova arata ca in foto atasataa doua foto este cea din stanga ..prima este dreapta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum