Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Freză Stromo 2100

Florin berdila

Postări Recomandate

salutare am luat de pe emag o freză Stromo 2100w dar vreau să cumpăr freze pentru metal cu coada de prindere diametru 8 mm si 12mm nu gasesc de unde sa cumpar un set dar bune

P_20190524_183436_1.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

2

• mihail felix dumitrescu

2

• ndc74

1

Top autori în acest subiect

M-am uitat pe specificatiile de pe Emag; spre surprinderea mea, scrie: ''diametru gaurire otel: 12mm''. Eu zic sa o duci inapoi inainte s-o folosesti, caci la 16.000-30.000 ture nu te atingi de frezat metal; doar gravura , daca te intereseaza asa ceva. Traducerea din poloneza a fost facuta de cineva care nu se pricepe la tehnica.

Link spre comentariu

Freze gasesti prin targuri sau in Bucuresti la obor, dar la turatia aia le faci praf instantaneu in metal. Poate iti mai zboara si bucati in cap.

Aia e o freza pt lemn/plastic, nu metal.

Link spre comentariu
11 hours ago, ndc74 said:

Freze gasesti prin targuri sau in Bucuresti la obor, dar la turatia aia le faci praf instantaneu in metal. Poate iti mai zboara si bucati in cap.

Aia e o freza pt lemn/plastic, nu metal.

Damn right ! 

On 5/26/2019 at 8:06 PM, Florin berdila said:

dar de unde cumpar un set de freze pentru metal ? am vazut pe net filmulețe cu astfel de freze

Iti sugerez sa nu fii curios si sa nu probezi freze de metal, pe metal, la turatiile alea. Este periculos !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări