Florin berdila Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 salutare am luat de pe emag o freză Stromo 2100w dar vreau să cumpăr freze pentru metal cu coada de prindere diametru 8 mm si 12mm nu gasesc de unde sa cumpar un set dar bune Link spre comentariu
mihail felix dumitrescu Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 M-am uitat pe specificatiile de pe Emag; spre surprinderea mea, scrie: ''diametru gaurire otel: 12mm''. Eu zic sa o duci inapoi inainte s-o folosesti, caci la 16.000-30.000 ture nu te atingi de frezat metal; doar gravura , daca te intereseaza asa ceva. Traducerea din poloneza a fost facuta de cineva care nu se pricepe la tehnica. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Mai 26, 2019 Autor Partajează Postat Mai 26, 2019 dar de unde cumpar un set de freze pentru metal ? am vazut pe net filmulețe cu astfel de freze Link spre comentariu
ndc74 Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Freze gasesti prin targuri sau in Bucuresti la obor, dar la turatia aia le faci praf instantaneu in metal. Poate iti mai zboara si bucati in cap. Aia e o freza pt lemn/plastic, nu metal. Link spre comentariu
mihail felix dumitrescu Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 11 hours ago, ndc74 said: Freze gasesti prin targuri sau in Bucuresti la obor, dar la turatia aia le faci praf instantaneu in metal. Poate iti mai zboara si bucati in cap. Aia e o freza pt lemn/plastic, nu metal. Damn right ! On 5/26/2019 at 8:06 PM, Florin berdila said: dar de unde cumpar un set de freze pentru metal ? am vazut pe net filmulețe cu astfel de freze Iti sugerez sa nu fii curios si sa nu probezi freze de metal, pe metal, la turatiile alea. Este periculos ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum