morocanosul Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Acum 3 ore, zvonacfirst a spus: De fapt poate ca ai dreptate. Nu stim care este nationalitatea publicului tinta, cum a gandit owner-ul strategia. Fiind intr-o limba straina, probabil engleza, cei din Ro se vor limita ca activitate dar exista probabilitatea ca la nivel international sa fie participarea mai mare. Trebuie ''atras'' si publicul...ff larg..China,india etc! Cum ar fi daca simbolul chinezesc pt. un banal ..tranzistor(?) ar fi reprezentat de...un simbol/caracter asemanator scriieri...cuneiforme?? Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Nu contează, fara @morocanosul viața e pustiu. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 La 01.06.2019 la 19:46, Dan85 a spus: Eu nu inteleg nimic din ce postezi. Consoleaza-te cu gandul ca nu esti singurul... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 Tu nu înțelegi nici realitatea Ma refeream la papițoi pe aia ii înțeleg... Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 Pt. cei ce NU..(prea) inteleg....accept...intrebari..AJUTATATOARE/SUPLIMENTARE ..etc ! Doar,sti-ti si..(voi,dvs..etc) ca NIMENI nu s-a nascut ..''invatat,(mai)..destept...!'',totul vine(invatatura) prin EDUCATIE,adica...merge(nu a te plimba..) la ...scoala..! Unii copii din ziua de azi isi doresc sa ..ajunga...ce?? SOMERI,ca maine ...or vedea ei ce vor (nu)vor face...!! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 Acum 19 minute, morocanosul a spus: Doar,sti-ti si..(voi,dvs..etc) ca NIMENI nu s-a nascut ..''invatat,(mai)..destept...!'',totul vine(invatatura) prin EDUCATIE,adica...merge(nu a te plimba..) la ...scoala.. Nici nu stii cata dreptate ai... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 8, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 8, 2019 Mi-ati facut si subiectul asta varza, ar trebui sa va dau ban la toti, deocamdata doar v-am pus pe lista neagra In alta ordine de idei cred ca ideea mea cu forum pe www.for-hobby.com este trasa pe dreapta si cel mai probabil vand domeniul, l-am scos la licitatie cu 500 dinari. Ca sa faci ceva trebuie si ai "daruire"dar mi-a cam pierit cheful demult in legatura cu forumurile, bine ala nu e rromanesc dar tot pe aici se invarte. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 8, 2019 Partajează Postat Iunie 8, 2019 (editat) Vasile, vremurile s-au schimbat, oamenii la fel, nu mai e ce a fost. In ultimii 2-3 ani, degradarea sociala a cam devenit logaritmica, unde s-o ajunge, om vedea... Succes totusi cu proiectul! Pe zi ce trece incep sa dau crezare ca filme gen Equilibrium (2002), incep sa-si arate simburele de adevar. Urmeaza in ceva timp sa devina realitate. Ma bucuir ca am trait vremuri bune si mi-e teama pentru viitorul celor ce au acum pina in 10 ani virsta (copiii). Editat Iunie 8, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 La 01.06.2019 la 11:22, Dan85 a spus: De ce? Toate-s pe ''pierdere'' in domeniul asta de pasiuni si hobby. Unul pe care l-am administrat candva, cu multi useri si postari la greu, am constatat ca nu mai exista. E drept ca dupa ce l-am predat altcuiva, a intrat oarecum in declin. Este adormit , in comă indusă Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 Moderarea și filtrarea noilor utilizatori este de vina în cazul.... Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 Nu prea va înțeleg de unde aceste răutăți.Sunt convins că în viața reală, dacă vă întâlniți la o bere, deveniți buni prieteni. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 Nici eu nu înțeleg, pe cuvânt, o fi de la vremea asta.... doar provocări de doi lei... aiurea, trebuie sa fiu de acord cu tabara potrivita, asa nu ar mai avea nimic nimeni cu nimeni, ei bine nu pot fi de acord cu felul unora de a se exprima, nu toți suntem la fel! În rest numai bine, fără ranchiuna! Link spre comentariu
Postări Recomandate