Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mi-am facut si eu forum

Postări Recomandate

Și pe urma se vaita ca e scump și vrea sa îl vândă... :rade:

Acum 6 ore, alcon a spus:

Am fost plecat din localitate, despre ce este vorba in aceasta propozitie? E la şto?

Link spre comentariu
La 25.05.2019 la 5:24, PapaHell a spus:

A, da, vezi... de Elforum am uitat ca tot eu l-am facut

Domeniul ala il am de 15 ani si tot nu am facut niciodata nimic cu el asa ca acum sunt somer m-am gandit sa fac ceva cu el, daca nu iese nimic asta e, ce am avut si ce am pierdut

De ce DEZINFORMEZI userii de buna credinta ??:nas: De fapt,userii de buna credinta STIU ce ai facut si ce faci pt a merge acest forum (mult)mai departe..!:da In orice caz..am invatat ff multe,si inca mai am !:cadou Muult succes !!:retyutru

Link spre comentariu

SMF nu este mai simplu / limitata ca phpBB?

Parca m-am jucat și eu cu SMF cu niste ani in urmă și părea clar inferior fata de phpBB.

Daca vrei sa faci un forum de succes incerca cu următoarele categorii: chestii la moda pentru pitzii, mașini bengoase pentru jmecheri, cum sa faci bani fara sa muncesti, cum înveți 10 limbi străine în două zile, economizoare de energie / carburant, cum slăbești 18kg in 15 zile ... Cred că ați prins ideea, plus orice da bine pe FB posibil sa meargă și pe forumuri.

Forum in straineza? PapaHell, ideea e bună dar nu cred că mai ai răbdare să populezi așa ceva în 2019, in plus deja s-au înregistrat utilizatori de pe Elforum așa că ... îi poți pune lacătul.

Părerea mea, nu neapărat bună și pertinentă, e să încerci o "revitalizare" a Elforum-ului. O filtrarea mai buna a clonelor (dificil dar nu imposibil), beneficii / premii pe baza punctajului acumulat (acordat manual de admin după evaluare) in urma punerii la comun a unor proiecte (scheme + gerber + soft daca e cazul), bazar cu un singur subiect (3 produse) free și restul cu plata (greu de implementat automat în forum).

Din păcate pentru toate astea îți trebuie timp, răbdare și ... bani. Deci iar intram Intr-un cerc vicios.

Link spre comentariu

Apropo de forumuri, era unu tetroda parca, atunci când m-am înregistrat s-a găsit unu brico sa facă mișto de numele de user și m-a banat atunci cum sa prospere respectivul mai ales ca am întrat și după alte pc-uri cu nume sa zic mai pe placul lui adică serioase și tot la fel... :86

Macar aici moderatorii sunt ok și te mai și ajuta când ai nevoie! 

Link spre comentariu

Eee la tine e fabrica dă pitici mereu (ca să nu zic ca ți-am dat și mail sa explic etc da ma rog atunci credeam ca e ceva de capul lui compactronului, oricum nu m-a afectat prea mult) 

:sefrau

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Dan85 a spus:
Acum 3 ore, zvonacfirst a spus:

Incerati totusi un forum in romana. Parerea mea.

De ce? Toate-s pe ''pierdere'' in domeniul asta de pasiuni si hobby.  

De fapt poate ca ai dreptate. Nu stim care este nationalitatea publicului tinta, cum a gandit owner-ul strategia. Fiind intr-o limba straina, probabil engleza, cei din Ro se vor limita ca activitate dar exista probabilitatea ca la nivel international sa fie participarea mai mare.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări