Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mi-am facut si eu forum

Postări Recomandate

E o aplicatie de ceas analogic.Nu stiu cat de utila e, cata vreme toti cei ce intra pe forum au deja un ceas in task-barul PC-ului sau telefonului....

Eu nu am inteles despre care Valentin vorbea maresaldeflota, o fi vorba de mine ? Daca e asa, stati linistiti, nu pot fi moderator pe doua forumuri, am si eu limitele mele.....spre deosebire de prostia unora.

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 43 minute, validae a spus:

E o aplicatie de ceas analogic.Nu stiu cat de utila e, cata vreme toti cei ce intra pe forum au deja un ceas in task-barul PC-ului sau telefonului....

Eu nu am inteles despre care Valentin vorbea maresaldeflota, o fi vorba de mine ? Daca e asa, stati linistiti, nu pot fi moderator pe doua forumuri, am si eu limitele mele.....spre deosebire de prostia unora.

Era o gluma :rade: sau nu văzuși despre ce e vorba! Prostie nu ai da nici simț al umorului... :16

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Se plateste mai bine in partea cealalta? Sa stiu daca depun un C.V. (bonuri, tichete de vacanta ceva?)

Pana acum imi place un singur lucru la respectivul forum, ca e pe phpBB. Desi am fost un sustinator al trecerii Elforum pe noua platforma, crezant ca orice lucru platit e mai bun ca unul free, mi-am dat seama ca orice lucru platit e doar mai scump ca unul free.

Momentan singura problema a forumului https://for-hobby.com/ este tema aleasa (nu template-ul), adica hobby-ul / pasiunea pentru ... . In ziua de azi nu multi tineri din generatia Z mai au hobby-uri. Daca tinta de varsta este generatia Y sau mai jos atunci respectivul forum o sa devina un alt Elforum, probabail si asta e un motiv pentru care majoritatea forumurilor de discutrii au inceput sa se cam duca. Adica nu prea mai exista bucuria unui hobby la cei tineri, a ajuns ca zicala "copil-batran" sa devina realitate.

Sa nu se inteleaga ca am ceva cu o anumita generatie de oameni dar e mai bine sa spunem lucrurilor "pe nume".

Editat de Stefan.
Link spre comentariu
  • Administratori

Daca in Romania tineretul nu mai are hobby-uri e pentru ca majoritatea hobby-urilor costa ceva 

In legatura cu softul, ai dreptate. La unul free lucreza sute de programatori iar la unul cu bani 1-2... si vor sa si traiasca bine de aici.

Link spre comentariu

Nu la toate e scump, de exemplu bakingu eu am cultivat maia de la zero și pot spune ca de Paști am făcut un cozonac de 2 kile care a fost peste orice cozonac cumpărat și mâncat vreodată! 

Link spre comentariu

E adevărat că orice hobby costa mai mult sau mai putin. Când am început sa lipesc fire nu aveam un sfanț, când strângeam un ban preferam sa cumpăr piese ce riscam să le ard oricum dar tot nu ii băgăm în tigari, alcool sau etnobotanice.

Acum îmi vine să rad cu când îmi amintesc cu ce eforturi mi-am cumpărat din banii mei primul aparat de măsură, un m890 ce-l țineam ca pe sf. moaște.

Sâmbătă trecută, in timp ce mă duceam la un client, am descoperit ce hobby-uri mai au tinerii de azi. Spre ghinionul lor jandarmeria a considerat că hobby-ul lor nu e adecvat.

https://m.realitatea.net/adolescen-i-depista-i-cu-marijuana-in-centrul-pite-tiului_2194045.html

Sunt convins că mai există și tineri extraordinari dar din păcate tot mai puțin rămân in țară.

Link spre comentariu

Sunt destui care au rămas, din aia buni, în tara da nu ies la înaintare din modestie cine muncește nu se bate cu pumnu in piept cred. 

Oricum nu mai au loc de aia jmekeri plini de fițe și care nu sunt oricum buni de ceva. 

Nici eu nu înțeleg țigările și etnobotanicele, cât despre alcool puțin nu strica după o vârstă! 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Problema la etnobotanice sunt substanțele cu care, cica, sunt îmbogățite anumite plante, substanțe foarte toxice, cât despre marijuana no coment! 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări