nostromo Postat Februarie 3 Autor Partajează Postat Februarie 3 3. laptop ASUS X54H cu procesor i3 2330M - nu mai este Link spre comentariu
nostromo Postat Februarie 5 Autor Partajează Postat Februarie 5 (editat) Se adauga un laptop Medion Akoya E7225 Intel® Celeron® N2930 (quad-core)- 43.9 cm (17.3") HD+ Wi-Fi 4 (802.11n) perfect functional ,arata foarte bine, fara capace spate , fara alimentator , fara RAM , fara HDD . Suporta 16Gb (2x8Gb), merge super . Are BIOS parolat dar merge la boot-are dupa stick , deci perfect normal in rest. Pret: 150Lei Editat Februarie 5 de nostromo Link spre comentariu
nostromo Postat Februarie 6 Autor Partajează Postat Februarie 6 PC (carcasa de HP cu cititor carduri si DVD-RW) si cu placa de baza ASUS P8H61-M LX3 R2.0 , i5-2500 , 4Gb ddr3 , hdd 160Gb , fara placa video dedicata (are on-board) si fara memoriile care se vad in poze , are doar una 1x4Gb ddr3(fara radiator memoria). - nu mai este Pret : 150Lei Link spre comentariu
nostromo Postat Februarie 11 Autor Partajează Postat Februarie 11 Se adauga kit memorii ddr3 4x4Gb si procesor i5-3570 sk 1155 gen3 .Se dau impreuna . Pret : 200 lei Link spre comentariu
nostromo Postat Februarie 12 Autor Partajează Postat Februarie 12 (editat) Se pot da memoriile separat , fara procesor . Pret : 160 Lei Editat Februarie 12 de nostromo Link spre comentariu
nostromo Postat Februarie 13 Autor Partajează Postat Februarie 13 Se adauga kit de 4memorii ddr3 de 8Gb adica 4x8Gb . Pret fix : 280 Lei Link spre comentariu
nostromo Postat Februarie 14 Autor Partajează Postat Februarie 14 Ma intereseaza si un schimb cu 2x16Gb ddr4. (2x8Gb ddr4 - am si nu ma intereseaza ) Link spre comentariu
nostromo Postat Luni la 09:05 Autor Partajează Postat Luni la 09:05 Se adauga la vanzare un kit memorii 2x8Gb ddr4 . Pret fix : 150 Lei Link spre comentariu
nostromo Postat Marți la 10:28 Autor Partajează Postat Marți la 10:28 (editat) 1. - UPS tip APC Back-UPS RS 800 cu 2 baterii - bateriile trebuie schimbate . Le-am scos si sunt umflate si sparte , au curs. Bateriile le-am aruncat. Se vinde ca defect . Pret : 50 Lei 2. - Difuzoare Dibeisi 8" (20cm) de bas 45W RMS , bobine bune , unul freaca , nu le-am ascultat. Pret : 50 Lei - amandoua (impreuna) 3. Laptop Dell Latitude E5430 cu procesor i5 , bateria nu tine . Se da fara hdd si fara RAM si alimentator .Ruleaza fara probleme Win 11 no TPM. Pret : 200 Lei 4. laptop Medion Akoya E7225 Intel® Celeron® N2930 (quad-core)- 43.9 cm (17.3") HD+ Wi-Fi 4 (802.11n) perfect functional ,arata foarte bine, fara capace spate , fara alimentator , fara RAM , fara HDD . Suporta 16Gb (2x8Gb), merge super . Are BIOS parolat dar merge la boot-are dupa stick , deci perfect normal in rest. Pret: 150Lei 5. boxele AIWA SX-80 cu difuzoarele de bass inlocuite cu unele PHILIPS de 50W . Dau la ele si ornamentele metalice de la difuzoarele de bass pe care nu le-am mai pus . Merg perfect. Pret fix : 200 lei 6. HP Pavilion dv6 cu baterie MU06 perfect functionala (uzura pana in 20%) complet mai putin display-ul . Se vinde ca nefunctional , a mers pana nu a mai dat semnal (placa de baza probabil a cedat) . Tastatura si restul perfect functionale . Pret: 60Lei Editat Marți la 11:07 de nostromo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum