Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HELP MODIFICARE INCINTE PUTERE

TITI

Postări Recomandate

Posted Image

asa arata simularea facuta dupa ceea ce ai postat mai sus presupunand ca fanta de bass reflex este de adancime 20mm.

Eu am dat o sugestie bazata pe parametrii T/S pe care ii aveam la difuzoarul acesta, tu construiesti cum vrei tu....

Eu ma retrag... :?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TITI

21

• Mircea Bartic

11

• Sharky

4

Pana ce ma prind eu cum este cu trimisul pozelor sa-ti zic ce mi-a iesitO incinta cu dimensiunile:46,6cm - adacime60cm- inaltime50cm - latimeAceste dimensiuni sunt in interior deci fara grosimea materialului, ceea ce inseamna un volum interior de 139,800 litri.Cum privesti incinta din fata vezi difuzorul de 18'' iar deasupra lui sunt2 canale de bas reflex 10cm - inaltime, 15cm - latime si 23cm adacime.voiam sa te intreb daca la prima vedere pare in regula si daca acest volum este afectat de volumul difuzorului atunci cand acesta este introdus in incinta.....Uite cauitam incinta o fac din MDF de 16mm si lucrez la dublu pentru a obtine placi de 32mm - lipesc cate doua placi de 16mm cu aracet de lemn intre ele si apoi le imbin.... :wink:

Link spre comentariu

Pentru nexus - te rog poate ma ajuti cumva cu un sfat ca nu-mi dau sema da undeva gresesc la calcule......... :( Poate imi spui daca vrei ca oricum ai mai multa experienta ce inseamna de fapt 140litri ca dimensiuni ca sa vad daca sunt comparabile cu ale mele si ma repet cum influenteaza volumul difuzorului vol de 140l al incintei? :cry:

Link spre comentariu

Atentie, cand calculezi volumul intern al incintei, se scade volumul ocupat de tuburile de bass reflex, ranforsari si difuzor (volumul dizlocat de difuzor e de vreo 8 - 10 litri)

Link spre comentariu

Acuma zic eu ca vazand diful pe care l-ai montat tu daca ai luat ca volum dizlocat de dif 8litri, eu pot lua cam 10litri pentru ca mi se pare ca magnetii la mine sunt ceva mai mari, mai e si cadrul gros de aluminiu..ceea ce inseamna ca daca ma iau dupa calculele primite de la tine la tuburile de bas - 2buc pentru fiecare boxa - 23cm - adancime 10cm - inaltime 15cm - latimerezulta 6,9litri+10litri+ramforsari mai maresc cu 20litri incinta calculata initial de mine corect?? :lol:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări