Sharky Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 pai daca tot ai parametrii la ele nu le fa la plezneala ci mai calculeaza un pic.. nu iti fie lene, rezultatele vor fi mai bune Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 18, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 Stii care a fost faza nu am prea avut timp de calcule ca le-am cam facut in timpul serviciului.Palul l-am facut rost gratis da as fi vrut sa-l fi pus mai gros :cry: Dimensiunile lor sunt - 950mm - inaltime - 550mm - latime - 500mm - adacimeLa mijloc in interior au o placa de separatie pentru bas reflex iar aerul este aruncat prin doua tuburi afara situate deasupra placii...Bai voi aveti dreptate ca m-am cam grabit avand in vedere ca am dat o gasca pe difuri dar am in plan sa le fac altfel si as cere ajutorul vostru pentru a calcula doi wooferi pentru difurile astea de 18''..La mine problema este ca nu prea am timp , stau mult la work si nici nupose un program riguros de calcul a incintelor.......Help :? Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 pai volumul intern e bun pt sa difuri...mai trebui sa calculezi lungimea tubului(tunelului) ca sa acordezi incinta cum trebuie...intreaba pe cineva la ce frecventa recomanda sa acordezi incinta cu asa difuri ca eu nu am parametrii lor si nici nu am mai lucrat cu asa cevaas zice sa o acordezi pe la 35-55Hznu-i problema ca ai pal subtire... pui intarituri mai dese si n-ai treaba Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 PArametrii T/s pentru modelul de difuzoar pe care il ai tu Fs 34 Vas 190 Qts 0,4 Qes 0,41 Qms 13,8 Re 6, Bl 24,6 Sd 110 Mms 194 Xmax 6,5 L1kHz 2,3 h0 1,9 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 ideea este ca ai nevoie de o incinta de 140 de litri acordata la 42 de Hz pentru fiecare difuzor (2 tuburi de reflex dreptunghiulare de 100x150x230mm inaltime, latime, adancime) ai nevoie de PAL, MDF, Plywood sau OSB de minim 18mm grosime, iar in interior vei face intarituri. Scucces :wink: [/url] Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 18, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 Multumesc de ajutorAm gasit mdf de 16mm coala de 2800mm pe 2200mm - 1.390.000leiMa gandeam ca as putea lucra la dublu obtinand 32mm grosimea lamaterial. Placile le pot lipi intre ele cu aracet de lemn...Astept o parere...Apropos cum se numeste programul ala de calcul si unde se gaseste Multumesc inca odata Nexus :lol: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 se numeste Bass Box Pro , si se gaseste la http://www.ht-audio.com/ Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 18, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 Man cand oi veni pe la Castelul lui Dracula tre sa-mi aduc aminte sa cobor si pana la Bistrita sa -ti dau o bere O sa trec si eu un pic la calcule si mai revin cu ce am facut MERCI DE PROGRAM :lol: Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 18, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 Pentru nexus - nu reusesc sa instalez progr ala BAS BOX sau nu oi fi luat de pe net ce trebuie ..... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 18, 2005 Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 cred ca ai luat update-ul, programul costa ceva $$ asa ca nu cred ca il puteai downloada....asa, pe gratis :wink: Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 19, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2005 Am facut un proiect dupa calculele date de tine la parmetrii T/SAs dori o parere cat mai critica...... :wink:Nu reusesc sa trimit poza cu proiectul, cred ca nu am inteles cum functioneaza chestia asta pe aici...... :cry: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 19, 2005 Partajează Postat Ianuarie 19, 2005 Parametrii pentru mag http://skynetphone.ro/Mag.rar Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 19, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2005 Vasile uite voiam sa mai cer o parere pana ce intra si nexus pe forum - nu e totusi cam putin o incinta de 140l pentru un dif de 18''? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 19, 2005 Partajează Postat Ianuarie 19, 2005 Depinde, eu zic ca 140L ar fi minim dar depinde de parametrii ts ai difuzorului Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 19, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2005 Sunt ceva mai sus pe acest forum , i-a calculat nexus ieri pentruun dif Mag M1880 800w 18''si el mi-a zis ca incinta trebuie sa aiba 140l, totusi cei de la care am luat eu difurile au experienta foarte mare in sonorizari si mi-au zis sa fac woofwer-ii ceva de gen 75cm - adancime 60cm - latime 75 - inaltimedeci iese un volum mai mare....... :? Fanta de bas reflex mi-au zis s-o fac la 10cm inaltime cu 60 cm latime.....Eu am vazut ceva de gen la ei dar nu situ daca era cu dif mag sau celestion - suna bine...... :?: Nu prea situ ce sa fac ca am gasit mdf dar n-as vrea sa-l tai aiurea..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum