TITI Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 Mi-am facut doua incinte de putere.Bas - 800W 18'' MAG - rusescMediu - driver COBRA 150WInalte- piezo no name 3 buc pe fiecare boxafiltre de putere, bas reflex 2cai frontaleMochetate din pal de 2mm , roti pentru transort , profilate etcIn principiu suna bine, dar am facut o greseala spatele incintei l- am lasat din pal de 2mm si mai trepideaza.Eu personal le-al incercat numai la max 100W - suna tare si din cauza unor trepidatii mi s-a desprins de pe filtru (e drept aveam niste filtre romanesti de Tg Mures) bobina de bas , binenteles am ramas la o petrecere de 130 pers cu un singur bas ca celalalt nu mergea din cauza filtrului.As dori un sfat . S-a renut la boxe, sa fac alte incinte din pal mai grossau doi sateliti si woofere?daca as putea consolida spatele boxei cum as faceo? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 pui pe fiecare panou al incintei din 20 in 20 de cm stinghii de lemn de 30x60mm prinse cu holzsuruburi si incleiate. Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 14, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 Nu mai pot lipi in interior ca am pus o folie izolanta de 1cm grosime si ma mai incurca si o placa de separatie pentru bas reflex care este la mijlocul boxei.DoaR DACA FAC CEVA PE EXTERIORUL BOXEI PE SPATE.Kitul ala de 400w de la adelaida ar fi bun oare pentru a gadila un pic aceste boxe, costa cam 1 mil, merita banii? Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 schimba partea din spate...2mm e f subtire ar fi bine sa fie cel putin 20mm la puteri mari, 2mm de placaj il spargi lejer cu pumnul :twisted: poti si sa lipesti o placa groasa peste si o mai prinzi si pe margini cu suruburi....schema aia de la adelaida nu prea e buna...ca la 400W curentul prin tranzistori o sa fie f mare si o sa le scada drastic amplificarea..ca aia folosesc doar o pereche finali pe canal, aia 400W se obtin prin legare in punte iar curentul o sa fie de 10A , si amplificarea tranzistorilor o sa iti scada fix cand ai nevoie de ea mai mult..., eventual ai mai putea modifica schema sa mai pui 2 perechi de tranzistori si probabil ar trebui sa modifici putin si circuitul de atac al etajului final.....in concluzie cum e facut kitul ala nu prea o sa poti trage din el mai mult de 200W... mai bine alege altceva... Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 14, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 MAN AM GRESIT SCUZE SPATELE ESTE DE 20MM :wink: Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 14, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 Da-mi sfat sa nu dau o caruta de bani pe amplif si sa se auda beton.As putea sa-l fac eu dar nu ies oare prea scump si cu multa munca? :? Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 nu iesi mai scump.... numai daca gresesti ceva si arzi cateva piese..atunci intr-adevar iesi mai scumpdar parca Vasile face ceva amplifuri... posteaza pe forum Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 inceraca sa mai prinzi inca o placa de pal peste spatele incintei, peste care vei pune mocheta Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 14, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 Daca las asa o vreme si magandesc ca la 100w izbea un picde bas in placa din spate oare cum o fi la 300w?Pe viitor este posibil sa ma gandesc la doi woofer-i separati eventual din mdf si doi sateliti. :o Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 Aproape dublu de tare . Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 15, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2005 Voiam sa intreb daca a facut cineva boxe din osb - este tot un refabricat din lemn rezistent chiar si pentru mediul exterior ceva mai scump decat palul. :wink: Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Ianuarie 15, 2005 Partajează Postat Ianuarie 15, 2005 Este un material folosit de multe firme pro. Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 17, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2005 Cred ca m-am hoatrat - cand am timp si bani imi fac doi woofer-i.Ceva de genul 750mm adacime, 650mm latime, si 775mm inaltime, din pal de 25mm-30mm sau osb ca pe la materialele astea am acces.Ii fac si fanta de bas reflex in fata in partea de sus a incintei lata de 600mm si inaltime 100mm. Mi-a mai zis cineva ca in fanta de bas reflex sa-i bag doua intarituri , practic bucati de pal inalte de 100mm care sadesparta fanta in trei canale si sa fie orientate in forma literei V cu deschiderea spre inainte...O fi bine??? :? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 17, 2005 Partajează Postat Ianuarie 17, 2005 sa inteleg ca ai construit incintele actuale la plesneala, fara sa folosesti programe de simulare? :?: Stii parametrii T/S la difuzoarele tale? :? Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 18, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2005 In principiu da sunt facute la plesneala....... http://www.magnet.com.ua/speakers18.html DIFUZORUL ESTE M1880. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum