Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

emmc Philips 49pus7909

Postări Recomandate

Acum 15 ore, dan cod a spus:

Și eu aștept. Probabil.ca îmi voi lua după ce Sergiu va face probe(norocul nostru)

Sigur ca merge si nu da gres ca este conceput doar pentru emmc si nand , am vazut ca mai are si citeva spi-uri in lista , alceva nu mai stiu , si eu am avut un tv LG cu softul din emmc alterat si mi-a dat un coleg un dump si nu a mers din cauza ca a fost citit aiuria cu RT809H , apoi mi-a dat alt coleg un dump bun citit tot cu RT809H si cu acela a mers perfect , deci cum am spus daca nu se stie cum se citeste un emmc corect atunci cum sa mearga , RT809H este un programator bun dar trebuie sa stii a lucra cu el ca altfel degeaba lai cumparat

Link spre comentariu
Acum 18 minute, sergionel a spus:

pai spune si tu pentru restul, ca sa nu mai arunce banii ca mine pe easy jtag care este marele secret sa citesti corect cu rt809h?

ca are o gramada de setari la citire, adica nici una.

Am spus de multe ori in topicul cu RT809H setarile si vad ca nimeni nu a fost interesat asa ca nu mai spun nimic , adica cum nu are la setari sau tu nu vezi bine , casutele aceste crezi ca sunt puse aiuria

User

Boot1

Boot2

RPMB

EXT_CSD

Daca aceste casute sunt bifate rau cum vrei sa citeasca emmc-ul corect , eu iti spun cum sa le bifezi , daca vrei sa incerci dar iti trebuie dumpul ok dintr-o placa functionala sa fie bun

Si acum cu ultimul program trebuie setat exact modelul de emmc ca cu AUTO ISP nu il citeste , scrie corect

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

mai omule, ceea ce spui tu e la mintea cocosului!

adica tu spui ca trebuie bifate casutele. pai cine  naiba crezi ca nu le bifa pe alea?

asta e marele secret ca sa citeasca corect?

m-am lamurit acum,sa vad cum trimit retur easy jtagul... doamne cum am dat banii degeaba!

apropo:

ia citeste tu o placa de sony cu 13gb sau 16gb si sa te vad pe urma cum il scrii cind dumpul mare e splitat in 4 fisiere.

si sa mai intreb ceva.

ce inseamna casute" bifate rau?"

astea pot fi sau nu bifate, ori da ori ba! nu au o pozitie de "rau".

Editat de sergionel
Link spre comentariu
Acum 12 minute, sergionel a spus:

mai omule, ceea ce spui tu e la mintea cocosului!

adica tu spui ca trebuie bifate casutele. pai cine  naiba crezi ca nu le bifa pe alea?

asta e marele secret ca sa citeasca corect?

m-am lamurit acum,sa vad cum trimit retur easy jtagul... doamne cum am dat banii degeaba!

apropo:

ia citeste tu o placa de sony cu 13gb sau 16gb si sa te vad pe urma cum il scrii cind dumpul mare e splitat in 4 fisiere.

si sa mai intreb ceva.

ce inseamna casute" bifate rau?"

astea pot fi sau nu bifate, ori da ori ba! nu au o pozitie de "rau".

Trimite la mine 2 placi de care spui tu una buna si una cu dumpul din emmc alterat si ai sa vezi ca o fac si pe cea defecta cu dumpul din aia buna , si atunci te dumeresti ca am dreptate

2019-05-30-1972.jpg

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Acum 2 ore, sergionel a spus:

aa, deci nu ne-ai spus secretul!

ce om rau, ma!

Da dar cind trebuie citit si scris trebuie setat din lista tipul de emmc , un exemplu daca este cipul EMMCC04G-S100 selectezi din lista EMMCC04G-S100_ISP si atunci il copie corect si scrie corect

2019-05-30-1978.jpg

Link spre comentariu
Acum 14 minute, Florinel TV a spus:

Da dar cind trebuie citit si scris trebuie setat din lista tipul de emmc , un exemplu daca este cipul EMMCC04G-S100 selectezi din lista EMMCC04G-S100_ISP si atunci il copie corect si scrie corect

2019-05-30-1978.jpg

asta este la ultimul soft. pina la softul asta nu avea optiunea sa selectezi cipul direct pe isp,doar pe soclu.il vedea el automat ca un cip generic.deci atunci cum  tu citeai bine cu softul anterior?adica ce selectai tu si altii nu?

Editat de sergionel
Link spre comentariu

Nu este nici-o diferenta , doar ca acel isp selecteaza tipul automat al cipului emmc ca sunt cu 1BIT , 4BIT si 8BIT unele dar altele sunt normale , deci in lista este si EMMC AUTO de exemplu

031:  The currently selected:EMMC_AUTO

026:  The currently selected:EMMC_AUTO_1BIT

020:  The currently selected:EMMC_AUTO_4BIT

039:  The currently selected:EMMC_AUTO_ISP

Deci aceste functii de mai sus sunt doar pentru a identifica ID-ul cipului ca sal poata baga in lista , aceste functii cu ultimele versiuni foloseste doar la indentificarea ID-ului si nimic alceva ca nu stie sal citeasca corect atit softul cit si marimea lui , deci cum am mai spus , chinezul care a produs acest programator lucreaza continu ca sal faca bun sa mearga pe toate cipurile de la diferitii producatori

Si la RT809H spune ca nu este in regula la multe device , dar la emmc nu am verificat acest lucru , daca setezi alt emmc pe care vrei sa-l citesti si pe cip scrie alceva atunci sigur ca spune ca nul recunoaste , te atentioneaza dar daca vrei poti sa copii dumpul dar nu va fi ok acel dump

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări