Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

emmc Philips 49pus7909

Postări Recomandate

3 hours ago, Tavi said:

ptr dl Dixon = ma refeream strict la depanatorii tv in raspunsul meu ptr Sergiu

Sergiu este un exemplu de urmat , depanator destept care investeste

Ce drag mi-ar fi si mie sa investesc daca era de lucru...din pacate la Buzau (oras) sa cam terminat lucrarile cu reparatii Tv....

Link spre comentariu
6 hours ago, DixonGsm said:

Pt. carcotasi: Vorbesc in cunostinta de cauza,  le am pe toate 4, RT809H, EASY JTAG, TNM5000, RIFF, cine doreste fac poza la toate 4 la un loc...

Carcoteala mea e valabila pentru Geo2017 , in niciun caz pentru dvs...

Link spre comentariu
57 minutes ago, sergionel said:

geo2017  este un tip care isi permite sa investeasca  si are multe programatoare.il stiu de mult,dar nu stiam ca are idul asta.

credeti ma ,nu se lauda!

OK, acum e clar!

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Costica LCD a spus:

Ce drag mi-ar fi si mie sa investesc daca era de lucru...din pacate la Buzau (oras) sa cam terminat lucrarile cu reparatii Tv....

Si eu sunt de parere ca investitia in programatoare scumpe este inutila sau nerentabila in acest moment, poate se justifica in urma cu 5-6 ani. cand televizoarele lcd costau 1000-1500 lei si se puteau repara cu 150-250 lei. 

Astazi, cand un led de 80cm a ajuns sa coste 480 lei, cu ce pret se mai poate schimba un nand sau emmc, sau toata placa ...

NEI Televizor LED NEI, 81 cm, 32NE4000, HD

489,00 RON
Detalii de livrare la magazin
Editat de megabit
Link spre comentariu
1 hour ago, megabit said:

Si eu sunt de parere ca investitia in programatoare scumpe este inutila sau nerentabila in acest moment, poate se justifica in urma cu 5-6 ani. cand televizoarele lcd costau 1000-1500 lei si se puteau repara cu 150-250 lei. 

Astazi, cand un led de 80cm a ajuns sa coste 480 lei, cu ce pret sa mai poate schimba un nand sau emmc, sau toata placa ...

489,00 RON

Asa e, omul ce zice, la ce sa-l mai repar cind pot sa cumpar unul nou si "destept" cu 500 de lei, iar pe cel stricat il da la schimb pentru reducere sau il vinde pe olx...si-asa ca mai repara si tu Dorele daca mai ai ce..:rade:

Il intrebam si noi pe Dl Tavi, care nu trebuie sa se supere si sa ne spuna si noua sincer, mai se vinde revista Service Tv cum se vindea acum 5-6 ani, a scazut sau nu nr de abonati?

https://electromix.ro/televizoare/hd-full-hd/televizor-led-nei-81-cm-32ne4000-hd.html?utm_source=compari&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 3 ore, megabit a spus:

Astazi, cand un led de 80cm a ajuns sa coste 480 lei, cu ce pret se mai poate schimba un nand sau emmc, sau toata placa ...

489,00 RON

fiecare isi alege in viata cat vrea sa faca

unii vor putin , altii mai mult

se numeste selectie naturala si se bazeaza pe inteligenta si vointa fiecaruia

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Costica LCD a spus:

Il intrebam si noi pe Dl Tavi, care nu trebuie sa se supere si sa ne spuna si noua sincer, mai se vinde revista Service Tv cum se vindea acum 5-6 ani, a scazut sau nu nr de abonati?

pentru ca nu mi-am facut deloc reclama in ultimii 9 ani a scazut cu maxim 1% pe an nr de abonati , deci nesemnificativ

din pacate multi abonati nu mai sunt printre noi si e pacat

am tot zis ca in fiecare colet trimis cu module pun reclama la revista , dar sincer am atat de lucru ca nu am avut timp de asta

cand o sa ma vedeti ca ma vait pe undeva ca merge prost , inseamna ca mi-a furat cineva userul

cine se vaita inseamna ca are timp

si cand e o zi mai slaba , sunt atatea de invatat si studiat incat 24 de ore / zi e tare putin

pentru unii ...

Editat de Tavi
Link spre comentariu

Acum 8 ore, megabit a spus:

489,00 RON

pai daca e 500 lei,sigur il repara cu 200lei.deci din 5-6 tv iti scoti programatorul.bine daca ai leduri de schimbat si iti intra 7-8 tv pe zi ,atunci selectezi.dar ce te faci cind vin 2-3 si 2 sint de scris emmc si nu ai cu ce? le pierzi!dar asa cum a zis si Tavi, fiecare isi alege drumul in viata!

Link spre comentariu
9 hours ago, Tavi said:

cand o sa ma vedeti ca ma vait pe undeva ca merge prost , inseamna ca mi-a furat cineva userul

Nu a spus nimeni ca se vaita cineva si ca n-ar avea de lucru...., dar mi-se parea ceva normal ca odata cu disparitia depanatorilor Tv sa scada si vanzarile respectiv abonatii revistei....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

nu am stiut ca dispar ...

dar daca dispar depanatori :

ori sunt depanatori destepti si sunt rapiti de mici de criminali in serie sau ozn-uri

ori sunt depanari slabi , nepregatiti , fara nicio dotare , depasiti de tot ce inseamna tehnologie in ziua de azi

si astia chiar nu conteaza

ca unii se reprofileaza si altii se duc , asta e normalitate in orice meserie

Editat de Tavi
Link spre comentariu

Daaa,bubuie de lucru!De intrat intra tv.uri la reparat,in valuri,uneori prea multe alteori pustiu,poate in numar mai mare ca in anii trecuti(cu aceleasi tarife insa) dar degeaba vin daca.ti pierzi energia sa.i explici ce are tv.ul lui ca el este curios(el stie mai bine ca tine ptr ca a citit pe net pe un forum),iar din 10 clienti cel putin 9 negociaza la pret,daca.i prea mult al arunca si.si iau altul.Poate in restul tarii o fi lapte si miere dar in Moldova oamenii sint saraci,fudui,nici nu stii cum sa.i etichetezi iar restul preturilor au explodat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări