Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

trotineta electrica

Vizitator speed99

Postări Recomandate

Vizitator speed99

Buna seara stimati forumisti.

Sunt si eu "mandru" posesor al unei trotinete electrice de care s-a ales praful dupa 150 de km...

Situatia e in felul urmator: Nu mai vrea sa plece de pe loc. Apas pe acceleratie, da sa plece si imediat se opreste. I-am masurat mosfetii de pe controller, sunt ok, au toti aceeasi valoare.

Motorul este pe 48 V trifazat. Nu stiu ce sa masor / cum sa masor. Am incercat sa masor conductivitatea intre faze si imi da 0. Nu stiu daca asa trebuia sau e multimetrul meu defect.

Ideea e ca imediat ce apas pe acceleratie voltajul bateriei scade instant ( de la 48-49V se duce in 43-44V ), deci probabil e vreun scurt pe undeva, dar nu stiu unde...

Are cineva vreo idee ce sa mai verific? Efectiv nu-mi dau seama ce cauzeaza problema. Motorul se invarte ok si nu trancane cand invart de roata manual.

Acum mi-a venit ideea sa-i reduc puterea motorului la 25% ( exista optiunea asta in meniu ) si se prezinta asa:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• QQme

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări