Vizitator speed99 Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 Buna seara stimati forumisti. Sunt si eu "mandru" posesor al unei trotinete electrice de care s-a ales praful dupa 150 de km... Situatia e in felul urmator: Nu mai vrea sa plece de pe loc. Apas pe acceleratie, da sa plece si imediat se opreste. I-am masurat mosfetii de pe controller, sunt ok, au toti aceeasi valoare. Motorul este pe 48 V trifazat. Nu stiu ce sa masor / cum sa masor. Am incercat sa masor conductivitatea intre faze si imi da 0. Nu stiu daca asa trebuia sau e multimetrul meu defect. Ideea e ca imediat ce apas pe acceleratie voltajul bateriei scade instant ( de la 48-49V se duce in 43-44V ), deci probabil e vreun scurt pe undeva, dar nu stiu unde... Are cineva vreo idee ce sa mai verific? Efectiv nu-mi dau seama ce cauzeaza problema. Motorul se invarte ok si nu trancane cand invart de roata manual. Acum mi-a venit ideea sa-i reduc puterea motorului la 25% ( exista optiunea asta in meniu ) si se prezinta asa: Link spre comentariu
QQme Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 Zgomot ciudat la motor,e posibil sa se fi desprins partial un magnet de pe rotor si freaca numai cand este sub camp magnetic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum