Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema DVB-C la Panasonic tx-l22x20e

Vizitator tudorcristian80

Postări Recomandate

La tv din titlu, un mic lcd Panasonic de prin 2011, la receptia pe DVB-C si numai pe anumite programe, tv se blocheaza periodic pentru intervale de cateva secunde, astfel ca, 2-3 secunde se vede normal, alte doua secunde ecran negru si tot asa...

Pe durata cat ecranul devine negru, nu mai exista nici sunet iar aparatul nu mai raspunde la telecomanda. Daca era afisata pe ecran alta informatie (meniu, volum etc), dispare si aceasta. Backlight-ul ramane aprins.

A mai intalnit cineva acest defect?

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Acum 18 minute, tudorcristian80 a spus:

La tv din titlu, un mic lcd Panasonic de prin 2011, la receptia pe DVB-C si numai pe anumite programe, tv se blocheaza periodic pentru intervale de cateva secunde, astfel ca, 2-3 secunde se vede normal, alte doua secunde ecran negru si tot asa...

Pe durata cat ecranul devine negru, nu mai exista nici sunet iar aparatul nu mai raspunde la telecomanda. Daca era afisata pe ecran alta informatie (meniu, volum etc), dispare si aceasta. Backlight-ul ramane aprins.

A mai intalnit cineva acest defect?

Multumesc!

Pune si codul placii de baza,ok? si ar fi bine si ceva imagini...(procesor cu bile?)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Nu am identificat codul placii de baza, dar am facut cateva poze...

Sub radiatorul gri de o forma ciudata se gaseste ceva ce seamana a procesor si, privit din lateral, pare a fi lipit pe cablajul placii de baza prin bile.

Credeti ca poate fi o problema de lipituri? Oare ar ajuta metoda cu bagatul placii de baza in cuptor...?

EE8BA7B3-D44F-4C8C-BCA5-E6045077D47D.jpeg

8270DFA2-7115-4A26-90BB-AC8BD3A0E188.jpeg

F00F0062-43DE-4ACD-80AC-EDF3F61F5DF1.jpeg

Link spre comentariu
Acum 15 ore, tudorcristian80 a spus:

Nu am identificat codul placii de baza, dar am facut cateva poze...

Sub radiatorul gri de o forma ciudata se gaseste ceva ce seamana a procesor si, privit din lateral, pare a fi lipit pe cablajul placii de baza prin bile.

Credeti ca poate fi o problema de lipituri? Oare ar ajuta metoda cu bagatul placii de baza in cuptor...?

EE8BA7B3-D44F-4C8C-BCA5-E6045077D47D.jpeg

8270DFA2-7115-4A26-90BB-AC8BD3A0E188.jpeg

F00F0062-43DE-4ACD-80AC-EDF3F61F5DF1.jpeg

Nu fa prostia sa bagi in cuptor placa de baza,este doar un mit.Incearca cu tcon decuplat chiar daca nu ai imagine,macar iti dai seama daca dispare sunetul.Atunci ai convingerea ca este problema de pe placa de baza.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
La 22.05.2019 la 14:58, clement a spus:

Nu fa prostia sa bagi in cuptor placa de baza,este doar un mit.Incearca cu tcon decuplat chiar daca nu ai imagine,macar iti dai seama daca dispare sunetul.Atunci ai convingerea ca este problema de pe placa de baza.

Codul placii este: TNP0EA017,daca nu mai este rezolvabila,cauta pe Okazii dar sa fi functionat pe displayul cu acelasi cod,altfel trebuie sa te dai la rescris memorie...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări