Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ledul potrivit la bareta unui philips 32PFL3008H/12

Vizitator alexman1

Postări Recomandate

Vizitator alexman1

Am o bareta LCHCB20544 VES315 WNDA-01 pe care mai scrie si TIS 4A Vestel 32inch 94V si la care s-a ars un led care trebuie  inlocuit. Cum pot afla ce led s-ar potrivi?

Am pus unul la nimereala dar nu se aprinde..Am vazut ca sint mai multe tipuri dar nu stiu care sa il aleg..In rest am tot ce imi trebuie pt schimbarea lui.Multumesc

Editat de alexman1
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cmj0791

1

• Marian Roman

1

Top autori în acest subiect

Dacă aveai cu ce, sigur măsurai cu un tester ledurile. schimbatul ledurilor nu este pentru oricine... cred că mai bine l-ai duce la un meseriaș. dar, dacă vrei să te joci încearcă să pui un led de 3v/250 mA.

Link spre comentariu
11 hours ago, alexman1 said:

Am o bareta LCHCB20544 VES315 WNDA-01 pe care mai scrie si TIS 4A Vestel 32inch 94V si la care s-a ars un led care trebuie  inlocuit. Cum pot afla ce led s-ar potrivi?

Am pus unul la nimereala dar nu se aprinde..Am vazut ca sint mai multe tipuri dar nu stiu care sa il aleg..In rest am tot ce imi trebuie pt schimbarea lui.Multumesc

Led cod 32 sau 32A din oferta leduri backlight

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări