Vizitator alexman1 Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 (editat) Am o bareta LCHCB20544 VES315 WNDA-01 pe care mai scrie si TIS 4A Vestel 32inch 94V si la care s-a ars un led care trebuie inlocuit. Cum pot afla ce led s-ar potrivi? Am pus unul la nimereala dar nu se aprinde..Am vazut ca sint mai multe tipuri dar nu stiu care sa il aleg..In rest am tot ce imi trebuie pt schimbarea lui.Multumesc Editat Mai 21, 2019 de alexman1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 Salut,ai aici toate optiunile. [email protected], cu numar de telefon obligatoriu pentru contact. Link spre comentariu
Marian Roman Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 Dacă aveai cu ce, sigur măsurai cu un tester ledurile. schimbatul ledurilor nu este pentru oricine... cred că mai bine l-ai duce la un meseriaș. dar, dacă vrei să te joci încearcă să pui un led de 3v/250 mA. Link spre comentariu
cmj0791 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 11 hours ago, alexman1 said: Am o bareta LCHCB20544 VES315 WNDA-01 pe care mai scrie si TIS 4A Vestel 32inch 94V si la care s-a ars un led care trebuie inlocuit. Cum pot afla ce led s-ar potrivi? Am pus unul la nimereala dar nu se aprinde..Am vazut ca sint mai multe tipuri dar nu stiu care sa il aleg..In rest am tot ce imi trebuie pt schimbarea lui.Multumesc Led cod 32 sau 32A din oferta leduri backlight Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum