dan_b11 Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 Va salut, am primit un incarcator de acumulatori Mean Well cu denumirea de mai sus, defect. Am schimbat puntea redresoare si siguranta si merge dar am o nelamurire la care nu am gasit raspuns pe net. La iesire are 3 fire: -rosu plus -albastru minus -gri ??? Intre rosu si albastru am 27,4 V. Intre albastru si gri am 17,5 V. Am atasat si poze unde se vede unde este lipit al treilea fir. O fi pentru ventilator(desi e cam mare tensiunea)? Ca in mufa aferenta de pe PCB nu vine nimic. In documentatii pe site-ul mean well nu am gasit explicatia. Multumesc Link spre comentariu
dan_b11 Postat Mai 21, 2019 Autor Partajează Postat Mai 21, 2019 Nici o parere? Firul este lipit pe o dioda si nu cred sa fie lipit ulterior de cineva. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 21, 2019 Partajează Postat Mai 21, 2019 Pozele sunt facute la rezolutie mica si daca o maresti nu se vede bine pentru o parere , daca faci poze fa poze care se pot vedea bine cind o maresti si atunci primesti sigur un raspuns Link spre comentariu
dan_b11 Postat Mai 21, 2019 Autor Partajează Postat Mai 21, 2019 Sunt facute cu telefonul. O sa pun altele mai bune. Link spre comentariu
dan_b11 Postat Iunie 3, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2019 Revin cu niste poze mai bune, sper. Ce am mai observat ca pe firul care pleaca de pe diode, mai are inseriata o rezistenta de 1k. Eu cred ca este pentru vreo semnalizare pana la urma. Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 In acumulatori se afla si un termistor ca sursa sa stie cand se incalzesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum