Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy Amplificator SARA

Postări Recomandate

Am incercat sa fac o lista de componente pe care o atasez mai jos (e facuta in OpenOffice). De asemenea, atasez si schema folosita de mine pentru sursa de alimentare, precum si gerberele pentru aceasta. Mentionez ca e un pic modificat cablajul fata de ce am eu in amplificator deoarece eu am folosit niste condensatori cu patru pini si l-am modificat astfel incat sa poata fi folositi condensatori mai normali. Eu am folosit cate o sursa pentru fiecare canal.

A mai reusit vreun user sa coroboreze cablajul cu schema?

SARA - BOM.ods psu sara rev 4.pdf GERBER PSU.zip

Link spre comentariu

Pentru cei care doresc sursa clasica (punte+filtraj) cred ca n-ar strica sa se faca odata cu placile de la amplificator

Sursa in comutatie mai intarzie putin ca mai are @manaila dorin de desenat la ea, i-am dat eu cateva indrumari pe ici pe colo si mai dureaza ceva timp, dar se va face si aia. O sa deschida el un subiect separat de group buy sa vedem daca mai sunt doritori.

Link spre comentariu

Am virat acum 2 x 37 lei în contul tău.  Deci primesc 2 seturi de pcb? Apropo, am realizat sursa lui Maxente și merge de minune. Merita un cablaj dedicat, realizat industrial.

Editat de dinozoff
Autocorectorul tabletei de pe care postez
Link spre comentariu

In limita timpului, maine sau poimaine voi mai arunca eu o privire odihnita peste cablajul amplificatorului. Va rog, totusi, sa mai verifice si altcineva (am explicat motivele in cererea initiala). Din punctul meu de vedere, daca se face un group buy si pentru sursa in comutatie ma bag si eu cu un set sau doua de cablaje. Gerberele pentru sursa clasica le-am postat doar in eventualitatea in care exista doritori care vor sa fie totul cat mai complet.

Link spre comentariu
9 minutes ago, dinozoff said:

Apropo, am realizat sursa lui Maxente și merge de minune. Merita un cablaj dedicat, realizat industrial.

Se lucreaza intens la ea :) 

Am in plan sa ii ''indulcesc'' putin comutatia hard, sa ne ducem putin mai spre soft switch ca sa scapam de mizerii la comutatie.

Editat de maxente
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări