Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy Amplificator SARA

Postări Recomandate

9 hours ago, manaila dorin said:

as incerca sa fac o comanda de cablaje pentru mine. multumesc

o sa fac 5 bucati si o sa va dau 2 daca doriti

Uite mai jos fisierele

Daca vrei sa te bagi la fabrica, mai umbla pe la trasee si mai optimizeaza-le. Strapurile alea fa-le trasee de top pentru cablaje dublu strat, eventual baga si partea aia de suntare a NTC-ului pe cablaj. Padurile si gaurile sa le mai maresti.

Poate se strang mai multi si faci un group buy la sursa 

SMPS sursa.rar

Editat de maxente
Link spre comentariu

@Dan85 Am platit azi depunere numerar de la banca.

In cazul asta, pentru depuneri catre firme, firmele sunt comisionate, deci din suma depusa se ia un comision. Eu am depus 45lei pentru a acoperi si comisionu. Am uitat sa trec explicatiile, dar am sa scanez si am sa trimit prin mail chitanta de depunere.

Link spre comentariu
52 minutes ago, sesebe said:

Daca plata este numai in cont bancar atunci sterge-ma din lista pt ca eu nu fac plati de genul acesta.

Prefer sa simt banii in mina cind platesc sau sint platit pt ceva.

Sesebe, ti-e frica sa nu fuga cu banii in Madagascar ?

Nu stiu daca o sa ii convina lu' mazare concurenta :rade:

28 minutes ago, manaila dorin said:

Multumesc mult...inainte sa le trimit la chinezi o sa va arat ce a iesit..si chiar daca nu se face group buy o sa fac minimul produs de fabrica JLC si o sa aveti 2 bucati doar plata la curier o faceti d-voastra :))

Eh lasa, ca pun si eu bani acolo, nu trebuie sa imi dai mie gratis.

Deschizi un group buy si poate se mai gasesc oameni care vor placi.

Link spre comentariu

Eu urasc smps-urile dar vreau si eu 2 placi :rade: Nu inseamna ca ce nu suport eu nu poate fi extrem de util si bun. Mai cu fortza, mai de voie de nevoie vreau sa ma adaptez la noutati, ma ingrozeste faptul sa raman "dinozaur" :rade:

Sesebe daca doresti placi dar nu vrei sa faci transfer bancar din diverse motive (epoleti sau mai stiu eu ce), te poate ajuta in sensul asta alt user, comanda el pentru tine dupa care va intelegeti voi cu plata. :)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări