vijelie02 Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 sau asta, daca ai nevoie de mai mult spatiu in interior https://modushop.biz/site/index.php?route=product/product&path=103&product_id=200 Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Acum 2 minute, vijelie02 a spus: sau asta, daca ai nevoie de mai mult spatiu in interior Nu stiu de ce spatiu este nevoie. Asta intrebam in postarea anterioara (probabil editam in timp ce tu postai). Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 (editat) Pai radiatoarele le are carcasa. Tinand cont ca acest proiect a mai fost realizat, intrebarea mea cred ca nu a fost fara sens. Cablarea interioara, asezarea componentelor (transformatoare, surse, etc, si cred ca mai sunt si altele despre care nu am habar) ar trebui sa fie cunoscute ca spatiu necesar de catre cei care au realizat amplificatorul. Stiu ca mare este incapator iar mai mic poate sa nu fie, dar daca toate intra in 300x300mm asa prefera varianta asta. Ce fac daca imi dau seama ca trebuia mai mare? Imi iau o tesla... (Nu Tesla, ci teslă.) Stiu ca si radiatoarele comandate de colegi la TME tot 300mm au. Decat sa comand radiatoare si apoi sa ma chinui cu carcasa, in conditiile in care nici experienta si nici spatiu sau scule dedicate nu am, o carcasa gata facuta mie mi se pare cea mai buna optiune. Referitor la alimentare, acum ce sa fac, daca m-ai bonusat? Voi merge pe surse liniare. Am promis ca le fac. Editat Iulie 5, 2019 de zvonacfirst Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 (editat) Carcasele alea au radiatorul rupt in doua. Da, o sa spuneti ca mai au o placa conductiva termic sub radiatoare dar tot nu se compara cu un radiator dintr-o bucata. @zvonacfirst tu crezi ca ai luat o carcasa de aia (sau oricare alta) si ai terminat? Adica stringi citeva suruburi care sa tina placile si-i gata? NUUUU!!!!! mai ai o caruta de lucru si la o carcasa gata facuta. Gauri pt mufe si potentiometre/comutatori si inscriptionare sint numai citeva din operatiunile necesare. Editat Iulie 5, 2019 de sesebe Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 (editat) Acum 13 minute, sesebe a spus: mai ai o caruta de lucru si la o carcasa gata facuta De acord, dar mult mai putin decat la una inceputa de la zero. Unde sa tai, sa gauresc, sa bat cu ciocanul la mine in balcon? Noroc ca le-am luat case la copii si am ramas cu nevasta in ditamai apartamentul de 4 camere. Din camera lu' ala micu' am facut atelier, ca de, in balcon nu am aer conditionat. Cu gaurile pentru mufe si alte alea poate ca m-as descurca cumva. Dar poate si acolo, daca fac un layout, ma duc la unul cu scule. Cu inscriptionatul am sa vad ce solutie gasesc. Editat Iulie 5, 2019 de zvonacfirst Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 carcasa e complicata. Cauta una de la un amlificator care să fie completă, sa aibe panourile fata/spate echipate si eventual un traf. eu pe varianta asta merg. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Acum 21 minute, daniels a spus: carcasa e complicata Te referi la cea a carui link l-am postat? De ce este complicata? Multumesc. Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Voi ce dimensiuni vreti sa faceti carcasa? Ma refer la cei care au cumparat radiatoarele de la TME? Si ce tabla ati prefera sa folositi daca ati avea de ales? Fier de 1 sau 1.5mm sau aluminiu de 1.5mm pentru restul panourilor in afara de cel frontal? Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Acum 2 ore, Thunderer a spus: Pentru cei care vor calitate maxima la pret rezonabil, se poate opta pentru NJW1302 si 3281. Costa doar 10-15% mai mult decat 2SA/SC. Si cu cel putin 30% mai putin decat MJL. Se pot lua si ca sample de la onsemi atat MJL4302A cu MJL4281A cat si NJW1302 cu 3281, cate 5 perechi din fiecare pe langa alte repere (12 repere maximum) la un pret de 22$ 1 Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Acum 37 minute, zvonacfirst a spus: Te referi la cea a carui link l-am postat? De ce este complicata? Multumesc. nu se vede la interior, dar va trebui sa faci un sistem de bare pentru armare care sa sustina greutatea transformatorului, si care sa se ”descarce” pe picioare, suporti pentru modulele care mai intra in carcasa etc. A pus un coleg poza cu un denon. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Acum 7 minute, maxente a spus: Se pot lua si ca sample de la onsemi atat MJL4302A cu MJL4281A cat si NJW1302 cu 3281, cate 5 perechi din fiecare pe langa alte repere (12 repere maximum) la un pret de 22$ In 3-5 zile ai coletul la usa. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Carcasa trebuie sa fie de minimum 12cm inaltime ca sa intre modulele pe radiator. La interior pe radiatoare sunt niste sine metalice de prindere care fura cam 2cm din latimea radiatorului. La alegere 12cm inaltime sau chiar 16cm. Mie mi-a intrat de fiecare data totul intr-o cutie cu adancimea de 30cm, cu radiatorul dintr-o singura bucata. Daca nu va deranjeaza diferenta de cost si inaltimea, cea de 16cm este cea mai potrivita. Daca finalii ar fi fost asezati in linie ar fi mers npn-urile pe un radiator si pnp-urile pe celalalt. Dan, cablajele au iesit fabulos.... Si tu si Vlad ati lucrat super profesionist. E foarte greu sa faci de la capat o astfel de munca...bucurati-va de ele oameni buni ca naiba stie peste cat timp vom reusi sa repetam experienta. Inca odata felicitari ! Link spre comentariu
vlad228 Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 (editat) La carcasele de la modushop trebuie sa aveti grija sa aiba inaltime minim 3U. Cablajele au 90mm latime si, prin urmare, sunt necesare radiatoare de minim 100mm latime Spatiul interior necesar depinde si de ce mai pui in amplificator. Sigur sunt: -modulele de amplificare care vor lua cam 5cm din latimea interioara a cutiei - transformatorul/ transformatoarele -sursa/sau sursele de alimentare. -modulele de protectie DC. Daca se merge pe varianta cu doua transformatoare si doua surse de alimentare nu stiu daca spatiul interior oferit de carcasa de la modushop cu adancimea de 360mm este suficient. In plus, mai trebuue luat in calcul si un eventual preamplificator/selector de surse, care si alea ocupa ceva spatiu. In ceea ce priveste radiatoarele de 300/100mm de la tme (sa stiti ca sunt dintr-un aluminiu de calitate foarte buna care se prelucreaza extrem de usor) eu personal ma gandesc la o carcasa foarte mica, cu adancimea de 300mm, latimea de 400 sau 450mm si inaltimea de 100mm. In ea vreau sa inghesui, pe langa modulele de amplificare si un DAC cu intrare usb, optic, SPDIF si bluetooth. Vor trebui niste module miniatura plus o cablare foarte corecta,dar cred si sper ca imi va reusi acest proiect. Plantarea cablajelor va incepe de la componentele mici la cele mari, adica de la SMD-uri- diode- rezistente- condensatori nepolarizati- tranzistori de semnal mic- electrolitici- conectori, iar la urma tranzistorii de pe radiator. L.E. Eu cred ca, inainte de carvasa, fiecare trebuie sa aiba pe masa toate modulele/componentele care vor trebui puse in carcasa. Dupa aia se poate stabili volumul/spatiul necesar si abia apoi se alege/proiecteaza carcasa. Editat Iulie 5, 2019 de vlad228 1 Link spre comentariu
CristiZ Postat Iulie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2019 Modulele de protectie, lucrezi la ceva? DAC-ul il cumperi sau il contruiesti? Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 A scris de nenumarate ori Raimond in topicul Sara. Depinde de tensiunea de alimentare. La +/-55Vcc, tinand seama de cat mai cade sursa (liniara) in sarcina scoate 100W. Cu o sursa in comutatie probabil spre 120W. Link spre comentariu
Postări Recomandate