Vizitator viobio Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 (editat) Acum 6 minute, Dan85 a spus: Multumesc stapane. Raman vesnic indatorat. Mai bagă .....este prea putin ! Ce dracu ....fii profesionist ! Că tot s-au făcut 10 ani de cind nu mai este printre noi Gheorghe Dinică . Ce ii lipsea lui ? Un transformator , tranzistori finali ? Radiatoare ? Îți ajung 4 finali pe canal , să nu deranjezi vecinii , oricum nu o să te ajute tensiunea de alimentare . Editat Iulie 3, 2019 de viobio Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 @Faust2018 - Frumos gest, felicitari. @Sesebe - am sugerat trafuri de putere dubla [minimului necesar] nu pt ca nu ar ajunge si altele mai mici ci in special pt a micsora caderea de tensiune in sarcina, in cazul celor construite cu inductie mica. Plus partea cu coloratia sonora, dar aia e deja din domeniul fineturilor. Cand comparati costurile surselor in comutatie cu cele clasice adaugati la pretul trafului si bateriile de condensatori. Se mai adauga ceva banuti. Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Acum 23 minute, Faust2018 a spus: Îți ajung 4 finali pe canal , să nu deranjezi vecinii , oricum nu o să te ajute tensiunea de alimentare . Eh, lasă că mai coase el nește spire pe toroidalu' ăla, ca să țâpe mai tare ștația. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Mai donez un traf , este dintr-un amp japonez , are un secundar de 2X36V ( sirma pare peste 1mm ) ăsta este pentru cineva care face acest proiect dar nu vrea să intre in categoria " haiend " , duce proiectul pină la 2X40W 8 ohmi fără probleme , traful are si alte tensiuni in secundar . Donez si mosoarele alea . Primul venit , primul servit , doritorii să scrie aici , nu pe privat , cine scrie pe privat nu este luat in seamă . Trimit doar cu curier rapid , plătiți taxele de expediere . Acum 12 minute, Dan85 a spus: Am alt proiect marca Dudika care sta insirat prin atelier si asta ar merge la fix. La final, dupa ce-l bag in carcasa si-l ascult o perioada, se doneaza. Cu ăla poți alimenta SARA , fără probleme , redresat obtii 2X45V , ai 6A , sudezi cu el . Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 @Faust2018 se fazeaza si trafurile separate pentru inserierea secundarelor unice. Vad ca aveti 2 trafuri cu 2x36, faceti un test considerand capetele fiecarui traf la 72V. Link spre comentariu
bmsorin Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Acum 8 minute, Faust2018 a spus: Mai donez un traf , este dintr-un amp japonez , are un secundar de 2X36V ( sirma pare peste 1mm ) ăsta este pentru cineva care face acest proiect dar nu vrea să intre in categoria " haiend " , duce proiectul pină la 2X40W 8 ohmi fără probleme , traful are si alte tensiuni in secundar . Donez si mosoarele alea . Primul venit , primul servit , doritorii să scrie aici , nu pe privat , cine scrie pe privat nu este luat in seamă . Trimit doar cu curier rapid , plătiți taxele de expediere . Cu ăla poți alimenta SARA , fără probleme , redresat obtii 2X45V , ai 6A , sudezi cu el . Ma înscriu eu, daca mai e valabil. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Acum 23 minute, bmsorin a spus: Ma înscriu eu, daca mai e valabil. Traful sau mosoarele? Link spre comentariu
cristi7521 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 @Dan85, au ajuns si la mine cablajele, multumesc. Multumesc si celorlalti care s-au implicat. Sunt si eu interesat de cablaj sursa in comutatie. Link spre comentariu
bmsorin Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Acum 21 minute, Faust2018 a spus: Traful sau mosoarele? Traf, daca mai este Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 As dori eu mosoarele. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Acum 54 minute, bmsorin a spus: Traf, daca mai este Aștept nume , adresă , telefon , pe privat . Acum 35 minute, Shambala a spus: As dori eu mosoarele. Spor la facut filtre , știam că le vrei Nume , telefon, adresă , pe privat . Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 @Faust2018 faceti testul inainte sa expediati transformatoarele. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 (editat) Acum 15 minute, vijelie02 a spus: @Faust2018 faceti testul inainte sa expediati transformatoarele. Am n'șpe trafuri in bunker , de făcut nu fac nici un test , fă tu . Editat Iulie 3, 2019 de viobio Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Eu nu ma pricep. Si nici nu am doua transformatoare. Speram sa ne fi ajutat d-voastra cu aceste info avand atatea componente. Nu e nicio problema, poate ne ajuta altcineva. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Am facut un test aici apropo de inserierea secundarelor:https://www.elforum.info/topic/138585-obtinerea-tensiunilor-simetrice-folosind-2-transformatoare-cu-secundare-identice/?tab=comments#comment-1797874... Spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate