CristiZ Postat Iunie 30, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2019 Acum 7 minute, Thunderer a spus: Mai ramane sa-i ceri dovada platii TVA la buget si recuperarea TVA in consecinta. Da da, si de astea Voiam sa subliniez ca omul este atat de corect fata de noi si fata de stat incat chiar nu merita efortul Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 (editat) Actualizare lista componente. Votul pentru group-buy componente a stagnat, nu avem suficiente sufragii pentru a face acest group-buy. Pana la toamna poate vom avea "clienti" mai multi. Unele componente - multe dintre cele din lista - au cantitate minima si multiplu, ceea ce face ca o comanda pentru mai putin de 25 de kituri sa nu fie avantajoasa. Sunt unele pozitii la care va trebui sa sulimentam cantitatea - pozitiile insangerate pe coloana Cantitate necesara. Unele pozitii din lista au pe site stoc sub necesarul nostru (in acest moment), de exemplu finalii. SARA - BOM.xlsx Editat Iunie 30, 2019 de zvonacfirst Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 (editat) Mai am 12 perechi de finali MJL4302A si MJL4281A, originali On Semiconductor (achizitie din farnell) pentru cine doreste. Discutam pe PM. zvonacfirst si inca un coleg, au luat deja de la mine, astept impresii. Editat Iulie 1, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
serbanp Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Am primit cablajele. Au ajuns in stare excelenta. Arata deosebit de bine. Cu multumiri pentru cei care au facut posibil acest lucru. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Confirm primirea coletului. Am ceva mentiuni: Am comandat si platit 2 seturi cu trimiterea coletului prin posta. @Dan85 - cred ca s-a strecurat o greseala pentru ca: am primit 2 seturi + 4 pcb pentru sursa de alimentare, prin fancurier. Va rog sa faceti calculele pentru cele 4 pcb-uri de la sursa si diferenta la transport. Va multumesc, Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 (editat) Multumesc mult, dar mingea e acum la mine. Dau eu shaorma. Eu am anuntat ca asa e cinstit, poate totusi era o greseala si placile trebuiau sa ajunga in alta directie. Editat Iulie 2, 2019 de vijelie02 Link spre comentariu
niksound Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Buna ziua am primit si eu cablajele in buna stare si va multumesc>Cum am scris si in mail am primit totul corect la numar de pcb-uri insa cu transportul achitat,lucru care trebuia sa-l fac eu la primirea coletului! Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 (editat) Acum 15 minute, Dan85 a spus: ai trecut testul. Ce facem noi daca gasim un portofel? Acesta era testul? Editat Iulie 2, 2019 de zvonacfirst Link spre comentariu
CristiZ Postat Iulie 2, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2019 (editat) Rog colegii din Iasi ce au placile sosite la mine si care nu m-au contactat inca in urma sms-ului primit, sa o faca pentru a putea intra in posesia coletelor. Im general sunt disponibil in zona Tg Cucu in timpul zilei si Pacurari seara. Multumesc! Editat Iulie 2, 2019 de CristiZ Link spre comentariu
vlad228 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Confirm si eu primirea placilor. Inca o data, multumesc atat pentru placi cat si pentru bonus, care nu era deloc necesar. Multumesc foarte mult! Link spre comentariu
CristiZ Postat Iulie 2, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2019 Au ajuns si la mine placile mele si ale colegilor din Iasi. Multumesc celor implicati! Acum daca avem placile, sa facem un pas mai departe. Ce transformator ca ganditi sa folositi? Unul sau doua? Ce tensiuni, cate secundare si ce alte carateristici? Se poate face si in cazul asta un group-buy... Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 (editat) Acum 40 minute, Dan85 a spus: Care ar fi avantajul sa folosesti doua trafuri? 1. Separare mai buna intre canale. In cazul unei realizari reusite e greu spre imposibil sa faci deosebirea intre un transformator si doua transformatoare. 2. Distribuire mai buna a greutatii in carcasa. Mai sint si altele dar astea sint principalele. Editat Iulie 2, 2019 de sesebe Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 (editat) Masa nu mai este comuna intre cele doua canale disparand bucla ce se formeaza. Singurul punct comun este la intrarea mufelor RCA. Deci problemele generate de buclele de masa se reduc substantial. Editat Iulie 3, 2019 de sk24bpo Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Acum 4 minute, sk24bpo a spus: Masa nu mai este comuna intre cele doua canale disparand bucla ce se formeaza. Singurul punct comun este la intrarea mufelor RCA. Deci problemele generate de buclele de masa se reduc substantial. In cazul unui singur transformator cu doua infasurari secundare distincte, nu se obtine acelasi rezultat? Link spre comentariu
CristiZ Postat Iulie 3, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2019 Vrei sa spui cu 4 secundare, cate doua pe fiecare canal Link spre comentariu
Postări Recomandate