Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy Amplificator SARA

Postări Recomandate

Actualizare lista componente.

Votul pentru group-buy componente a stagnat, nu avem suficiente sufragii pentru a face acest group-buy. Pana la toamna poate vom avea "clienti" mai multi.

Unele componente - multe dintre cele din lista - au cantitate minima si multiplu, ceea ce face ca o comanda pentru mai putin de 25 de kituri sa nu fie avantajoasa. Sunt unele pozitii la care va trebui sa sulimentam cantitatea - pozitiile insangerate pe coloana Cantitate necesara.

Unele pozitii din lista au pe site stoc sub necesarul nostru (in acest moment), de exemplu finalii.

SARA - BOM.xlsx

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu

Mai am 12 perechi de finali MJL4302A si MJL4281A, originali On Semiconductor (achizitie din farnell) pentru cine doreste.

Discutam pe PM.

zvonacfirst si inca un coleg, au luat deja de la mine, astept impresii.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Confirm primirea coletului. Am ceva mentiuni:

Am comandat si platit 2 seturi cu trimiterea coletului prin posta.

@Dan85  - cred ca s-a strecurat o greseala pentru ca: am primit 2 seturi + 4 pcb pentru sursa de alimentare, prin fancurier.
Va rog sa faceti calculele pentru cele 4 pcb-uri de la sursa si diferenta la transport.

Va multumesc,

Link spre comentariu

Rog colegii din Iasi ce au placile sosite la mine si care nu m-au contactat inca in urma sms-ului primit, sa o faca pentru a putea intra in posesia coletelor.

Im general sunt disponibil in zona Tg Cucu in timpul zilei si Pacurari seara.

Multumesc!

Editat de CristiZ
Link spre comentariu

Au ajuns si la mine placile mele si ale colegilor din Iasi. Multumesc celor implicati!

Acum daca avem placile, sa facem un pas mai departe. Ce transformator ca ganditi sa folositi? Unul sau doua? Ce tensiuni, cate secundare si ce alte carateristici? Se poate face si in cazul asta un group-buy...

Link spre comentariu

Acum 40 minute, Dan85 a spus:

Care ar fi avantajul sa folosesti doua trafuri?

1. Separare mai buna intre canale. In cazul unei realizari reusite e greu spre imposibil sa faci deosebirea intre un transformator si doua transformatoare.

2. Distribuire mai buna a greutatii in carcasa.

Mai sint si altele dar astea sint principalele.

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Acum 4 minute, sk24bpo a spus:

Masa nu mai este comuna intre cele doua canale disparand bucla ce se formeaza. Singurul punct comun este la intrarea mufelor RCA. Deci problemele generate de buclele de masa se reduc substantial.

In cazul unui singur transformator cu doua infasurari secundare distincte, nu se obtine acelasi rezultat?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări