Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy Amplificator SARA

Postări Recomandate

Eu am facut 2 ampuri pe baza primelor pcb-uri de la,Vlad. Am mai facut unul pe baza pcb-urilor de la Alexmm. Alexmm la randul sau are cel putin un amplificator realizat cu pcb-urile lui. Din cate mai stiu eu un neamt si un indian l-au facut si ei. Toate au mers din prima si functioneaza si acum. Nu cred sa apara surprize majore, poate doar ceva greseli minore. Acest amplificator, SARA-2016, l-am masurat cu QA401 si am obtinut distosiuni foarte mici. In plus pe semnal treapra evolueaza foarte bine, iesirea deseneaza o treapta curata pe osciloscop. Am scris pe topicul acedtui amplificator toate treburile astea, cu grafice daca retin bine. Despre SARA-2016 am inceput sa vorbesc de la pagina 93 a topicului dedicat.

Editat de sk24bpo
Link spre comentariu

Duminica, disponibili (ultimii ramasi):

20190628-112336.jpg

Fix 100 euro toti, sint 12 perechi de MJL4302A + MJL4281A, originali On Semi

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 8 ore, mcxc a spus:

Pentru radiatoare sunt si eu interesat . Sunt din Bucuresti ,insa saptamana viitoare nu pot colabora in acest sens. Doresc doua kituri asa ca mai este nevoie doar de doi.

Acum 6 ore, bucegi a spus:

Si eu sunt interesat de o pereche de radiatoare

Super. Suntem 3 (8 radiatoare).

Mai este loc pentru un set.

Si eu voi fi plecat in cuand. Dar facem comanda cand ne intoarcem. Este bine sa stim ca putem forma grupul pana atunci.

Acum 9 ore, Dan85 a spus:

Glumeam.  Dar ce sistem este?

Si eu glumeam. :rade: Oricum nu merita interesul, nu este cine stie ce, un Panasonic.

Acum 9 ore, daniels a spus:

17 eu

Avem 19 voturi dintre care 16 varianta completa, iar 3 fara finali.

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu

Centralizator group-buy radiatoare:

@mcxc          Bucuresti   4 buc

@bucegi        Bucuresti   2 buc

zvonacfirst     Bucuresti   2 buc

@vlad228     Iasi              2 buc

Si eu doresc sa facem comanda dupa 15 iulie.

Pana atunci poate mai apar amatori.

@Dan85, te-am intrebat si in privat, cum expediezi placile? Daca expediezi cu curier as vrea sa schimb adresa de destinatie. Daca trimiti cu posta, ramane adresa pe care deja o ai.

Multumesc.

Link spre comentariu

Uitandu-ma pe lista de cumparaturi am niste nelamuriri si cu ingaduinta dumneavoastra niste sugestii:

poz. 44  240K . La Obs. si link-ul de cumparaturi apare valoarea de 24K9 ?

poz 46 1K semireglabil  lipsa. Propun 1K multitura SpPasive  cod produs : T910W-1K  pret : 1,15lei/+25buc

poz 64, 65, 66 poate ar fi indicat sa cumparam si mama pentru conexiuni

poz 69 izolator mica TO-220, are grosimea de 0,05mm Buna la transfer termic, dar nu e cam prea subtire mecanic ?

poz 70 izolator mica TO-264, la link-ul de cumparaturi, mie imi apare clema prindere ?

Acest amplificator de top, care are si marea calitate de a fi usor reproductibil cu putina atentie si cunostinte minimale, prin munca celor care l-au gandit, poate fi compromis calitativ, doar prin utilizarea  a 2, 3 componente neinspirat alese. M-as referii la condensatoarele de la poz.57 22uF bipolar, poz. 58 100uF, poz. 59 220uF bipolar si poz. 60 1000uF din lista'

In acest sens as supune atentiei dumneavoastra  urmatoarele componente , de la acelasi magazin, la un pret sensibil mai mare, fata de cele propuse si care cred ca s-ar putea apropia mai mult de calitatea acestui proiect. Precizaz, este doar o propunere si rog pe cei avizati sa precizeze daca merita .

22uF 25V bipolar, cod UES1E220MEM grind 2,5mm diametru 6,3mm NICHICON muse acoustic pret 1,13lei/+10buc sau 0,81lei/+50buc

220uF/50V bipolar, cod UVP1H221MHD grind 5mm, diametru 12mm HICHICON pret 2,61lei/+10buc sau 2,07lei/+100buc

100uF/100V cod UKZ2A101MHM grind 7,5mm diametru 16mm NICHICON muse acoustic pret 2,24lei/+100buc Aici este mai dureros pentru ca intra 12 buc/statie

1000uF/63V cod UFW1J102MHD grind 7,5mm diametru 16mm NICHICON audio pret 3,1 lei/+100buc

In incheiere, poate ne sugereaza proiectantii acestui amplificatorla, la care s-au muncit cativa ani buni, sa ne sugereze un potentiometru, valoare , tip si  doua firme acceptabile pret/calitate.

Cu speranta ca nu am spus prea multe prosti , va urez spor la treaba.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări