Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy Amplificator SARA

Postări Recomandate

Acum 3 ore, Dan85 a spus:

Cred ca mai bine asta https://ro.mouser.com/ProductDetail/EPCOS-TDK/B41231A8109M000?qs=f4aWRLuQiuxqY40YlReJiQ%3D%3D

L.E. Vad ca s-a mai posta o data modelu asta mai sus

Editat de maxente
Link spre comentariu

Componentele vin din USA, au aici in Europa depozite (e treaba cu acordurile de comert SUA - Europa). Nu se mai plateste vama ca livrarea e de la noi din ''Iurop'' si daca se face de o comanda peste 200 lei fara tva, nu se mai plateste nici transport

Editat de maxente
Link spre comentariu
Citat

Au ajuns pcb-urile si la mine. Multumiri maxime lui vlad, sk24 si nu in ultimul rand lui brico.

Ar trebui un topic cu intrebari si raspunsuri dedicat asamblarii, de vreme ce proiectare si design sunt finalizate.

Am observat acum ca unele scrisuri pica pe pad-uri si nu apar, nu e grav, unele rezistente sunt marcate 100 si altele 100r, care este diferenta (putere?) si unele din rezistente sunt mai dificil de gasit. Cum ar fi 500 si 800. Valorile standard in 1% sunt 499 si 806. 

Link spre comentariu

Stai linistit ca mai ai de asteptat cu dhl-u sufletului. E ceva ''normal'' ce ti se intampla. Asa am patit eu de nu stiu cate ori. 

Am impresia ca fac asta numai la aia care nu accepta sa le plateasca lor taxa aia sa iti rezolve ei procedurile si te lungesc asa ca sa te saturi :tv

Editat de maxente
Link spre comentariu

Pai dupa ce ai fost asa de dragut, am comandat si eu, a durat vreo 5 minute si venira prin germania. Calitate peste asteptari, ambalare la fel, livrat acasa fara nici un fel de frecus, vama, suprataxe sau te mai miri ce spagi.

Link spre comentariu

Se întâmpla pt. ca transportatorul chinez nu se ocupa el de formalitatile vamale. °intâmpin aceeasi problema aici în DE daca iau de pe aliexpress. Aia descarca coletul la Frankfurt si acolo deja asteapta precum necrofagii o firma a asociatiei GDSK care deturneaza coletul (nu au mandatul nimanui pentru a proceda astfel) si îti cere aproape 30 de euroi taxa de manipulare. Asa ca ori platesti, ori te deplasezi la Frankfurt în speranta ca poti gasi coletul ca sa-l prezinti personal la vama ori pui avocatul sa le ceara datele necesare desfasurarii formalitatilor vamale. Eu prefer sa nu mai comand pe ali. Se pare ca nu sunt singurul si chinezii au deschis filiale în Germania prin care-si ofera produsele.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, cocochannel a spus:

Am observat acum ca unele scrisuri pica pe pad-uri si nu apar, nu e grav, unele rezistente sunt marcate 100 si altele 100r, care este diferenta (putere?) si unele din rezistente sunt mai dificil de gasit. Cum ar fi 500 si 800. Valorile standard in 1% sunt 499 si 806. 

In programul de vizualizat gerbere folosit nu am identificat problema asta...in fine.

Nu e diferenta de putere, 100 sau 100r e aceeasi valoare pe aceste cablaje. Referitor la valorile 500 si 800, eu am folosit 510 ohmi (parca) respectiv 820. Raimond a spus ca nu sunt critice, sa fie valoarea cea mai apropiata care se gaseste de cumparat.

Abia astept si eu sa ajunga placile.

Spor!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări