Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy Amplificator SARA

Postări Recomandate

Costul curierului este de minim 30 lei conform calculatorului de pe site, asta daca coletul are 3 kg și nu exista km suplimentari. Se poate face o economie dacă se cheamă curierul prin aplicația olx, costul fiind de 22lei indiferent de greutate și returnare gratuita bani în contul expeditorului. Eu as opta pe varianta asta. Olx cu ramburs diferența de 10-12 lei cât o fi. 

Editat de djlove
Link spre comentariu

....sau, ar merge ambalate in folie din acelea cu bule/intre niste bucati de polistiren(ca o cutie) si incercat prin Posta Romana. Totusi, e un oarecare risc sa ajunga deteriorate atat prin curier cat si prin posta, risc care, din pacate, trebuie sa ni-l asumam cu totii. Trimiterea prin curier ar anula, totusi, o buna parte din reducerea obtinuta in urma acestui group-buy.

Oricum, prin Fan, cel putin, cred ca transportul e in jur de 22 ron. Eu, cutia pentru amplificatorul meu, care este mult mai grea decat aceste doua radiatoare am primit-o prin FAN si nu m-a costat mai mult decat un colet oarecare (si asta a fost vara trecuta).

Doar o idee...

Editat de vlad228
Link spre comentariu

Diferenta de 10-15lei fata de posta romana eu zic ca merita. Dar de asta am cerut sa imi spuna fiecare cum doreste, le pot trimite in continuare cu posta. 

Sunt ambalate in hartie, apoi le-am ablalat in folie cu bule si apoi in cutie de carton umpluta tot cu cartoane peste care am pus folie transparenta.

Nu stiu cum e cu olx-ul, am sa incerc. Dar le-as fi trimis de pe firma unde avem contract si deci e mai ieftin.

Doua radiatoare au aproape 4kg.

Astept sa imi spuneti aici ficare cum doriti sa le trimit atunci.

Link spre comentariu

Atunci propun asa: caut sa le ambalez si mai bine si le trimit pe toate cu posta luni cum a fost intelegerea de la inceput. Doar cine doreste mai doreste in mod expres sa le trimit cu Fan, le pot trimite maiine cu curierul. 

Va voi trimite un mesaj la fiecare sa va intreb ca sa fie totul cum doreste fiecare.

Seara faina!

Link spre comentariu

@johnelforum si @serbanp vor primi prin curier. 20 lei aproape 2 radiatoare (4kg) si 25 lei 4 radiatoare (8kg). Restul le pun marti la posta ca luni nu se lucreaza.

Asta a fost de antrenament :) Luam si celelalte componente impreuna? Eu am finalii si condensatorii dar pot ajuta comunitatea din nou cu un group-buy daca sunt doritori.

Week End placut!

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Dan85 a spus:

Niște conzi de la Mouser ar fi buni, aia la 6A. Iese un preț bun la 100 de bucăți, dacă s-or aduna. Eu vreau șase bucăți dacă se face chetă.

Un link, la electroliticii din discutie, se poate ?

Editat de maxente
Link spre comentariu
Acum 15 ore, CristiZ a spus:

Da dar nu sunt chiar asa sensibile ca radiatoarele. 

Condensatorii electrolitici sunt cele mai sensibile componente electronice la soc. O simpla cadere de pe masa poate desprinde armatura unui electrolitic mare - cu cat sunt mai mari cu atat sunt mai sensibili.  Am doi electrolitici de peste 500 lei bc care cloncane dupa ce au cazut de pe masa. Functioneaza, dar cloncane.  Asa ca va sugerez o foarte buna ambalare a lor.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări