Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy Amplificator SARA

CristiZ

Postări Recomandate

Salut. Radiatoarele au fost trimise in doua colete, fiecare in jur de 20kg. Defapt pe site-ul curierului apare ca au fost notificati sa le ridice si atat. Va tin la curent!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, CristiZ a spus:

Update: au ajuns la GLS in Iasi si la descriere zice tot ca e deteriorat, lipit cu banga gls. Daca nu pot deschide coletul, am sa il refuz

Daca zice ca e deteriorat e foarte posibil ca unele radiatoare sa fie zgariate/indoite.

Probabil coletul a fost manipulat prost, la cum am vazut ca arunca curierii coletele prin masini, nu e de mirare.

Nu cred ca isi doreste nimeni ca radiatoarele sa fie zgariate sau chair mai rau, poate indoite.

Link spre comentariu

Am primit si eu colete cu GLS si de fiecare data, fara exceptie, au fost deteriorate si a lipsit din continut. Desi au fost însotite de un proces-verbal de constatare care sustinea ca totul e în regula.

Link spre comentariu

Vina principala este a celor de la ambalare, au facut mult prea grele coletele. La asemenea greutati trebuie supra-ambalare (colet in colet). Sau mai simplu, facute colete mai mici.  

Daca si a doua oara vin tot colete deteriorate, ce faci ? Sau [mult] mai rau, vine un colet impecabil, dar in el sunt cateva din radiatoarele indoite de la transportul anterior...   :nerv  (been there, done that)

Editat de Shambala
Link spre comentariu

Am primit coletele. Cel deteriorat era doar rupt la un colt dar nu au fost atinse radiatoarele, mai era ceva hartie. Oricum am desfacut coletul si am verificat. 

Distribuirea va dura ceva, cred ca pe luni pe

pot duce la posta. Tre sa ma ocup de ambalare pentru ca dupa ce le separ, individual sunt ambalate foarte precat, numai o hartie in jurul fiecaruia

Link spre comentariu

Salut,

Am ablalat radiatoarele dar nu am incredere sa le trimit cu posta romana, este prea riscant. Am sa le trimit cu Fan Curier si va spun care e diferenta. Nu este obligatoriu sa o achitati, prefer sa platesc eu decat sa ne para rau.

Va rog sa lasati in privat si un numar de telefon cei care nu l-ati lasat.

Multumesc,

Link spre comentariu
Acum 1 oră, CristiZ a spus:

Nu, diferenta o platesc eu si apoi zic cat e. Cum am zis, mi se par prea fragile pentru posta

Mda, e bine cum zici si ii pun eu online in contul tau.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări