sesebe Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Acum 3 ore, sk24bpo a spus: Large Signal distortion, le gasesti la Douglas Self. Am citit cite ceva si nu m-a convins ca ar fi o problema chiar asa de importanta incit sa ma deranjeze. Link spre comentariu
CristiZ Postat Iunie 6, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2019 Acum 33 minute, maxente a spus: @CristiZ, plata prin paypal accepti ? Parca as lua si eu o pereche de radiatoare. Scuze, nu prea folosesc, nici nu stiu daca mai e vreun card pus pe paypal. Poate te ajuta un coleg sa primeasca si sa imi trimita mie Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Intru mai rar pe aici, dar si eu vreau 2 radiatoare, si daca se gaseste ceva firma pentru prelucrarile mecanice si la asta ma inscriu. Nu am mai citit in urma, dar cablajele ce latime au? Link spre comentariu
vlad228 Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Au latimea de 89 sau 90 mm (nu mai retin exact. In principiu, au cam aceleasi dimensiuni ca cele pe care vi le-am dat acum ceva vreme. Link spre comentariu
CristiZ Postat Iunie 6, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2019 Acum 32 minute, djlove a spus: Intru mai rar pe aici, dar si eu vreau 2 radiatoare, si daca se gaseste ceva firma pentru prelucrarile mecanice si la asta ma inscriu. Nu am mai citit in urma, dar cablajele ce latime au? Ti-am trimis datele de plata si trebuie sa te grabesti, luni dimineata dau drumul la comanda si trebuie sa am banii in cont Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 (editat) Nu am cum sa ajung la banca pana atunci, plus ca nu am cont de ING si dureaza 2 zile transferul. Nu vad de ce atata graba, mai ales ca nu au venit placile, in plus se puteau comanda de la TME si alte componente necesare amplificatorului, tot comun pentru a fi pretul mai bun si trimise fiecaruia cu un singur colet continand mai multe componente. Stiu ca in trecut TME avea un sistem cu discounturi pentru useri vechi, care au multe achizitii si preturile erau mai mici. Deci cineva care cumpara foarte mult de la ei, ne poatea ajuta cu preturi mai mici decat ce se vede atunci cand nu esti logat. In sistemul asta eu renunt la comanda radiatoarelor prin grup buy Acum 10 ore, vlad228 a spus: Au latimea de 89 sau 90 mm (nu mai retin exact. In principiu, au cam aceleasi dimensiuni ca cele pe care vi le-am dat acum ceva vreme. Multumesc frumos Vlad. Editat Iunie 7, 2019 de djlove Link spre comentariu
CristiZ Postat Iunie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2019 Nu as vrea sa ma intind prea mult cu aceasta operatiune. Nu trebuie sa ai cont in ing iar daca platesti luni e ok, comamda nu ajunge imediat de la tme. Ajunge sa zici ca ai platit si eu te adaug la comanda. In plus, pentru 5 lei cat iese transportul de la tme pentru fiecare, putem sa mai dam o comanda pentru celelalte componente. Daca e ok asa, astept sa-mi spui. Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 (editat) Este posibil ca TME sa accepte un discount la cumparari de valori mari (>5000 sau >10000 lei), trebuie intrebat. Este posibil sa ofere pt oricine sau doar pt firme, sau sa fie diferit; la fel, trebuie intrebat. Daca accepta discount probabil nu va fi mai mare de 0,5-1% pt > 10000 lei, iar suma se poate atinge doar daca se aduna mai multi doritori de radiatoare si adaugati si alte piese (condensatorii, etc). Este posibil ca in loc de discount sa ofere transport gratuit indiferent de greutate, sau ambele. Pe de alta parte este foarte dificil pt un diy-er organizator sa gestioneze un numar mare de comenzi cu un numar mai mare de repere (diferit de la un coleg la altul). Editat Iunie 7, 2019 de Shambala Link spre comentariu
CristiZ Postat Iunie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2019 1. CristiZ 2buc - platit 260 - Iasi 2. Vlad228 2buc - platit 260 - Iasi 3. Daniel 2buc - platit 270 - transport posta romana 4. Sesebe 2buc - platit 260 - Iasi 5. Mihai85 2buc - platit 270 - transport posta romana 6. johnelforum 2buc - platit 270 - transport posta romana 7. humulin 2buc- platit 270 - transport posta romana Daca va hotarati si la condensatori si/sau tranzistori sau alte repere, le putem lua acum daca reusim sa adunam repede comenzile Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 (editat) Tme au perioade promotionale pe un interval de timp pe care le anunta prin mail daca sunteti abonati. Au fost reduceri cu 20% sau transportul a fost gratuit. ceva de genul Editat Iunie 7, 2019 de daniels Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 (editat) My friends, la Mouser daca se depaseste comanda de 200 de lei transportul este gratuit. Nu mai zic ca oferta este cu mult mai bogata si nu sunt mai scumpi ca TME. De exemplu, 10.000uf/63v Samwha cu 4,7 Aamperi la 100 de bucati la TME costa 12,60 lei bucata. La Mouser este facut de TDK, costa 12,64 lei bucata dar are 6,2 amperi !!! Editat Iunie 7, 2019 de sk24bpo Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 Acum 5 ore, djlove a spus: Nu am cum sa ajung la banca pana atunci, plus ca nu am cont de ING si dureaza 2 zile transferul. Nu e nevoie sa intre banii imediat, pot intra si dupa cateva zile. Faci o poza la dovada platii de la banca si i-o trimiti pe mail. Acolo vede clar ce bani au fost pusi, de la cine si in ce cont. @CristiZ, da-mi pe privat sau pe mail ( maxente [at] gmail com ) contu. Poate reusesc sa pun si eu banii. 270 lei cu tot cu posta pentru doua radiatoare ? Link spre comentariu
CristiZ Postat Iunie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2019 Iti trimi in privat datele. Sper ca atat costa posta Romana :( Link spre comentariu
CristiZ Postat Iunie 7, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2019 1. CristiZ 2buc - platit 260 - Iasi 2. Vlad228 2buc - platit 260 - Iasi 3. Daniel 2buc - platit 270 - transport posta romana 4. Sesebe 2buc - platit 260 - Iasi 5. Mihai85 2buc - platit 270 - transport posta romana 6. johnelforum 2buc - platit 270 - transport posta romana 7. humulin 2buc- platit 270 - transport posta romana 8. Maxente 2buc 9. Djlove 2buc Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 (editat) Am facut si eu plata. Am atasat un print in privat din aplicatia mobila, am lasat acolo si adresa de destinatie. Acum daca o costa mai mult transportul prin posta nu e problema, imi spui si iti trimit diferenta. Editat Iunie 7, 2019 de maxente Link spre comentariu
Postări Recomandate