Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy Amplificator SARA

Postări Recomandate

Am facut o simulare la Fan pe pagina si pare sa fie cam 27 de lei cu tva cu awb, livrare standard, din Bucuresti in Calarasi. Daca de exemplu locuiti in comuna Buzoieni acelasi judet, Calarasi, pretul urca la 80 de lei ! La Pelinu, acelasi judet, se ajunge la 94 de lei ! Ar fi bine ca fiecare sa-si faca un calcul estimat la Fan pe pagina, functie de localitatea in care sta ca sa nu aibe surprize. 

Editat de sk24bpo
Link spre comentariu
Acum 59 minute, sk24bpo a spus:

Am facut o simulare la Fan pe pagina si pare sa fie cam 27 de lei cu tva cu awb, livrare standard, din Bucuresti in Calarasi. Daca de exemplu locuiti in comuna Buzoieni acelasi judet, Calarasi, pretul urca la 80 de lei ! La Pelinu, acelasi judet, se ajunge la 94 de lei ! Ar fi bine ca fiecare sa-si faca un calcul estimat la Fan pe pagina, functie de localitatea in care sta ca sa nu aibe surprize. 

Greutatea e bagata in simulare ?

Vezi ca un radiator are peste 1,7kg

Eu cred ca cel mai bine e c posta.

Editat de maxente
Link spre comentariu

1. CristiZ 2buc - platit 260 - Iasi

2. Vlad228 2buc

3. Daniel 2buc - platit 270 - transport posta romana

4. Sesebe 2buc

5. Mihai85 2buc - platit 270 - transport posta romana

6. johnelforum 2buc

7. humulin 2buc

Am atins limita de mesaje de 5 pe zi. Lui @humulinnu-i pot trimite mesaj cu detaliile de plata azi dar as vrea sa adunam banutii ca pana luni maxim sa dau comanda.

Rog un coleg care a primit detaliile de plata de la mine, sa i le trimita si lui.

Editat de CristiZ
Link spre comentariu
Acum 59 minute, niksound a spus:

Depinde daca costul transportului va fi influientat de greutate sau nu pana la Iasi,daca o sa ramana 25 lei per colet ori supra taxat de GLS .

Cumpar des marfa de la TME, colete de aproximativ 20kg, si tariful perceput pentru transport este exact cel specificat pe pagina lor, adica 24,99 lei cu TVA inclus, pentru greutati de pana la 30kg.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări