Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy Amplificator SARA

Postări Recomandate

Chiar acum, djlove a spus:

Ideale, Daca ne strangem mai multi de 5(x2buc de fiecare) si sa comandam impreuna, iese un pret ok. Dar ramane problema cu comandatul celorlalte table si placa frontala.

Exact! Toti cei care se inscriu pentru radiatoare trebuie, din punctul meu de vedere, sa se gandeasca NEAPARAT la acest aspect - cum rezolva celelalte table in cazul in care nu se ajunge la un design comun de carcasa (va fi destul de dificil din punctul meu de vedere, deoarece, in afara de modulele de amplificare care sunt constante, celelalte module componente ale amplificatorului, precum selectorul de surse, controllerul de volum, vor fi diferite de la un user la altul si, prin urmare, panoul frontal va fi diferit)

Eu, personal, cam stiu ce urmaresc si cel mai probabil voi apela la userul cristinel_bm pentru capacul superior,  inferior si pentru panoul din spate, iar panoul frontal, cel mai probabil il voi face la aceeasi firma la care am facut si panoul pentru amplificatorul actual (o firma din Germania), dar acestea sunt doar optiunile mele (care, cel mai probabil, nu se aplica si altor useri).

Sfatul meu, pentru toti cei interesati de radiatoare este sa analizeze foarte atent acest aspect inainte sa se inscrie pentru ele.

Link spre comentariu

"Tablele" trebuie sa aiba gauri pt ventilatie, si daca incercati sa le faceti "pe genunchi" sau chiar in marea majoritate a atelierelor mecanice va iesi ceva foarte departe de aspectul unora decupate cu frezele unui cnc sau cu laser. Exact diferenta intre un cablaj facut acasa si unul de la fabricile din China. 

Dar si diferenta de costuri este similara.

Editat de Shambala
Link spre comentariu

Va voi trimite in privat contul meu. Am sa fac o simulare cu tot cu transport. Voi comanda radiatoarele pe persoana fizica si nu va pot emite factura dar totul este legal pentru ca tme le va factura catre mine.

Nu pot sa imi asum riscul transportului catre voi dar nu cred ca vor fi probleme. As prefera sa vi le expediez cu Fan Curier celor care nu sunteti din Iasi. Daca vreti musai cu posta romana, trebuie sa vad cat costa asta pentru ca voi plati la expeditie transportul. Dar voi discuta asta cu fiecare in parte.

Link spre comentariu

doresc si eu o pereche de radiatoare trimise cu fane ; deci :

1. CristiZ - 2

2. Vlad228 -2

3. Daniel - 2

4. Sesebe -2

5. Mihai85 -2

6. johnelforum -2

multumesc !

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări