CristiZ Postat Iunie 4, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2019 (editat) Ca sa mai oprimi din ironii si rautati, incep eu lista pentru radiatoare. Ma ocup eu de achizitie si distributie. Dar as prefera cu curierul expeditia: 1. CristiZ - 2 2. Vlad228 -2 Editat Iunie 4, 2019 de CristiZ Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 ma inscru cu 2 bucăți Link spre comentariu
CristiZ Postat Iunie 4, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2019 1. CristiZ - 2 2. Vlad228 -2 3. Daniel - 2 Total 6 Va rog copiati si editati numarul de persoane voi cei care va inscrieti va rog! Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 Acum 5 ore, sesebe a spus: De radiatoarele astea ce spuneti? Aveti alte variante mai bune/ieftine? Ideale, Daca ne strangem mai multi de 5(x2buc de fiecare) si sa comandam impreuna, iese un pret ok. Dar ramane problema cu comandatul celorlalte table si placa frontala. Link spre comentariu
vlad228 Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 Chiar acum, djlove a spus: Ideale, Daca ne strangem mai multi de 5(x2buc de fiecare) si sa comandam impreuna, iese un pret ok. Dar ramane problema cu comandatul celorlalte table si placa frontala. Exact! Toti cei care se inscriu pentru radiatoare trebuie, din punctul meu de vedere, sa se gandeasca NEAPARAT la acest aspect - cum rezolva celelalte table in cazul in care nu se ajunge la un design comun de carcasa (va fi destul de dificil din punctul meu de vedere, deoarece, in afara de modulele de amplificare care sunt constante, celelalte module componente ale amplificatorului, precum selectorul de surse, controllerul de volum, vor fi diferite de la un user la altul si, prin urmare, panoul frontal va fi diferit) Eu, personal, cam stiu ce urmaresc si cel mai probabil voi apela la userul cristinel_bm pentru capacul superior, inferior si pentru panoul din spate, iar panoul frontal, cel mai probabil il voi face la aceeasi firma la care am facut si panoul pentru amplificatorul actual (o firma din Germania), dar acestea sunt doar optiunile mele (care, cel mai probabil, nu se aplica si altor useri). Sfatul meu, pentru toti cei interesati de radiatoare este sa analizeze foarte atent acest aspect inainte sa se inscrie pentru ele. Link spre comentariu
CristiZ Postat Iunie 4, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2019 Desigur dar cu toate astea daca vom avea un proiect comun, fiecare poate sa iti realizeze “tablele” oriunde, chiar si in atelierul propriu, pe cand radiatoarele, nu le gasesti tot timpul la aceasi dimensiune si deci de aici trebuie plecat Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 (editat) "Tablele" trebuie sa aiba gauri pt ventilatie, si daca incercati sa le faceti "pe genunchi" sau chiar in marea majoritate a atelierelor mecanice va iesi ceva foarte departe de aspectul unora decupate cu frezele unui cnc sau cu laser. Exact diferenta intre un cablaj facut acasa si unul de la fabricile din China. Dar si diferenta de costuri este similara. Editat Iunie 4, 2019 de Shambala Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 4, 2019 Partajează Postat Iunie 4, 2019 Salutare, Binenteles ca vreau si eu un set. 1. CristiZ - 2 2. Vlad228 -2 3. Daniel - 2 4. Sesebe -2 Inca un doritor si ne-am strins de o reducere. Acest radiator. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 (editat) Si eu doresc o pereche! 1. CristiZ - 2 2. Vlad228 -2 3. Daniel - 2 4. Sesebe -2 5. Mihai85 -2 Editat Iunie 5, 2019 de Mihai85 Link spre comentariu
CristiZ Postat Iunie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2019 Va voi trimite in privat contul meu. Am sa fac o simulare cu tot cu transport. Voi comanda radiatoarele pe persoana fizica si nu va pot emite factura dar totul este legal pentru ca tme le va factura catre mine. Nu pot sa imi asum riscul transportului catre voi dar nu cred ca vor fi probleme. As prefera sa vi le expediez cu Fan Curier celor care nu sunteti din Iasi. Daca vreti musai cu posta romana, trebuie sa vad cat costa asta pentru ca voi plati la expeditie transportul. Dar voi discuta asta cu fiecare in parte. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 FunCourier cred ca ia vreo 50 de lei de om. Posta Romana cred ca va arde doar cu vreo 7 lei. Vedeti exact cat costa pentru ca Fun-ul a luat-o binisor pe campii cu preturile. Link spre comentariu
CristiZ Postat Iunie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2019 Trimit cu Posta, o sa ma interesez cat costa exact. Doar sa ma duc cu tot ce am de trimis odata... Link spre comentariu
vlad228 Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 E in jur de 21 de lei fan courierul. Link spre comentariu
okean Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 (editat) Mai nou Posta Romana la trimiterea "clasica" furnizeaza si AWB cu posibilitate de Track & Trace care si functioneaza ! https://www.posta-romana.ro/track-trace.html Editat Iunie 5, 2019 de okean 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 doresc si eu o pereche de radiatoare trimise cu fane ; deci : 1. CristiZ - 2 2. Vlad228 -2 3. Daniel - 2 4. Sesebe -2 5. Mihai85 -2 6. johnelforum -2 multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate