Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy Amplificator SARA

Postări Recomandate

Este o optiune dar nu are legatura cu o carcasa la comanda asa cum o sa iasa de aici... Cea de la care se pleaca, costa doar 93.83 lei.

iar calitatea, repet, este una de exceptie. Sigur ca fiecare poate da banii pe orice.

https://carcase-electronica.ro/index.php?route=product/product&product_id=55

De asta zic ca dam cu presupusul. Hai sa vedem ce iese si ce pret si calitate si apoi sa vedem care merita si care nu. Ce zici? Nu mai bine ne apucam sa ne gandim la dimensiuni si particularitati?

Link spre comentariu

Vijelie 02, la ce magazine ? Te rog spune, ca e util.

Eu am gasit magazine care nu vand sub 200 lei, dar nu cu transport gratuit (SOSelectro)

CristiZ, trebuie sa fac mea culpa. Carcasele mele de la Gradient sunt mai vechi si mai primitive decat cea din link. Mult mai tampit construite  - placile fata si spate (Al de 1mm neslefuit) se fixeaza in cate 6 suruburi, prinse in niste tablite sudate pe fund si pe capac.

Raman insa la parerea ca nu sunt potrivite unui amp. audio de putere.

Editat de Shambala
Link spre comentariu

Un transformator de o asemenea dimensiune nu se monteaza direct pe o carcasa de tabla. Pt greutăți mari se monteaza armaturi. Și într-o carcasa din tabla de 1.5mm și cu dimensiuni de 40x35cm, cam cit ar fi la un amplificator, tot va face burta. 

Link spre comentariu

N-ai pentru ce, @Shambala. Ca sa nu faca burta, tabla, corect mai punem un picior sub traf. Problema mare apare la transportul echipamentului. Sa prinzi un toroidal de peste 5kg cu surub central de peste 8mm daca nu chiar 10mm intr-o tabla asa subtire... cam riscant. 
https://www.hammfg.com/electronics/small-case/rack-mount/rm

edit: corect @sesebe, dar pe langa traf mai sunt multe lucruri de prins si tabla de 0.8mm e mult prea subtire.

Editat de vijelie02
Link spre comentariu
Acum 12 minute, vijelie02 a spus:

Problema mare apare la transportul echipamentului. Sa prinzi un toroidal de peste 5kg cu surub central de peste 8mm daca nu chiar 10mm intr-o tabla asa subtire... cam riscant. 

De asta urasc eu trafurile astea mari. O sursa in comutatie de putere echivalenta e usoara ca pana :) 

Link spre comentariu

Cristi, nu te mai agita.

Oricum ai face nu poti multumi pe toata lumea.

Eu am citeva cutii facute acolo si, mai mult, stiu ce s-ar putea face acolo dar asta nu inseamna ca asta este cea mai buna solutie DAR este, poate, cea mai ieftina.

Se pot face cutii/placi cu margini indoite de foarte multe grosimi si se pot acoperi in cimp electrostatic. Asta la minimum. Se pot face si chestii mai complicate.

Link spre comentariu

Toata lumea este multumita, mai ales haterii :rade:

Toata discutia asta a avut loc dupa un produs prezentat aici pus de tine @CristiZ https://carcase-electronica.ro/index.php?route=product/product&product_id=55

Si la care @sesebe a confirmat Dl Cristi, eu nu prea as mai avea încredere sa comand acolo.

Acum te sustine. Lasa sa fiu eu catalogat hater dar voi sunteti tare suciti.
Veniti fratilor cu un proiect facut cap coada cu specificatii clare si atunci nu mai sunt discutii aiurea.

Link spre comentariu
Acum 49 minute, vijelie02 a spus:

Toata lumea este multumita, mai ales haterii :rade:

Toata discutia asta a avut loc dupa un produs prezentat aici pus de tine @CristiZ https://carcase-electronica.ro/index.php?route=product/product&product_id=55

Si la care @sesebe a confirmat Dl Cristi, eu nu prea as mai avea încredere sa comand acolo.

Acum te sustine. Lasa sa fiu eu catalogat hater dar voi sunteti tare suciti.
Veniti fratilor cu un proiect facut cap coada cu specificatii clare si atunci nu mai sunt discutii aiurea.

Inainte sa faci afirmatiile de mai sus ar trebui sa stii toate informatiile.

Nu am sa ti le spun acum dar ideea este ca desi am facut citeva cutii pe acolo cind am mai vrut sa fac ceva intr-un fel de miniserie am fost refuzat. De asta am zis ca nu prea am incerdere sa mai comand acolo.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări