Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy Amplificator SARA

Postări Recomandate

Acum 2 ore, CristiZ a spus:

Stiu ce spui. E o mica fabricuta si nu schimba oricum linia de productie. Dar nici nu stau intr-un singur om, care a plecat. Sunt sigur ca mie o sa imi faca si 20 de cutii daca vin cu ceva clar, exact cu ajutorul “proiectantului” despre care zici. 

Avantajul major este in cazul lor calitatea produsului si apoi pretul

In condițiile astea, și dacă zici ca s-ar putea sa ne ajute și tipul ala, atunci as putea sa fiu și eu interesat, dar vreau sa studiez proiectul înainte..... sau să-l facem împreună eventual. 

Link spre comentariu

Fac o precizare totusi: nu trebuie sa ne aruncam prea mult cu modificarea cutiei existente din linkul de mai sus pentru ca nu vom putea comanda atatea cutii incat sa merite pentru fabricant sa o realizeze. Maiine am sa vorbesc cu cei care fabrica cutiile, sa vedem ce limite sunt inlcusiv cantitatea minima

Link spre comentariu

Am vreo 3 carcase de la ei, am fost si la "fabrica".

Nu va faceti iluzii, sunt carcase ieftine (vandute scump), din tabla subtire si fara elemente de asamblare avansate. Este exclusa constructia unor carcase cu radiatoare laterale si cu prinderea fetei fara suruburi vizibile. Este exclusa si constructia din tabla de Al de 3mm sau a fetelor din Al eloxat de macar 4mm grosime, finisat macar la nivelul celor de la Modushop, nu mai vb. de calitatea celor chinezesti scumpe.

Editat de Shambala
Link spre comentariu

Alea sunt cutii standard de 19". 1U fiind 1 3/4 inch = circa 44mm.

Pretul este atat de mic pentru ca piata cere masiv aceste dimensiuni standardizate in telecom, automatizari staţii, etc. Echipament pentru rack-uri de 19" fabricand nspe mii de firme in lumea larga.

Daca insa schimbi dimensiunile (iesi din multiplii de 1U) pretul se schimba sau chiar se poate refuza comanda, indiferent de cantitate. Sau platesti pret mult mai mare. Motivul fiind ca linia de productie e facuta pentru dimensiunile standard 19" si multiplii de 1U. 

Editat de Thunderer
Link spre comentariu

Va rog eu, hai sa nu mai dam cu presupusul. Hai sa realizam o schita si sa fim apoi surprinsi de pret!

Tocmai am vorbit la Gradient (chiar este o fabrica mai mica si asa se cheama, care printre altele, produce si ceva electronice inclusiv microunde) si, pentru mine, va accepta o comanda mica iar pretul nu va fi de prototip si nici de serie zero.

Editat de CristiZ
Link spre comentariu
Acum 17 minute, Shambala a spus:

Am vreo 3 carcase de la ei, am fost si la "fabrica".

Nu va faceti iluzii, sunt carcase ieftine (vandute scump), din tabla subtire si fara elemente de asamblare avansate. Este exclusa constructia unor carcase cu radiatoare laterale si cu prinderea fetei fara suruburi vizibile. Este exclusa si constructia din tabla de Al de 3mm sau a fetelor din Al eloxat de macar 4mm grosime, finisat macar la nivelul celor de la Modushop, nu mai vb. de calitatea celor chinezesti scumpe.

Deci ai vazut calitatea. Daca ce ai vazut ti se pare ieftin vandut scump, este clar pentru mine

PS: si totusi ai luat trei :)

Editat de CristiZ
Link spre comentariu

Una a fost pt un amic, dar na, eu am cumparat-o  :rade:

Si da, le-am luat de nevoie, sau din lene sau lipsa de curaj ... de toate,  pana m-am apucat sa mi le fac singur. Mult mai ieftine, mult mai usor de folosit si mai frumoase decat le fac ei.

Poate m-am exprimat gresit - mie mi se par scumpe.  Si ies scumpe pt ca le fac altfel decat toti ceilalti - tehnologic vorbind, si le consider incomode la asamblat, demontat si remontat, si sunt fragile cu capacul scos. In plus nu cred ca se preteaza la amplificatoare audio, mai ales de putere marisoara.

LE - am vazut la ei si o carcasa mult mai serioasa, dedicata amplifcatoarelor audio pro, cu fata din Al de 3mm bine vopsit (era bine vopsita toata), dar au spus ca nu mai fac, si oricum era foarte scumpa.

Editat de Shambala
Link spre comentariu
Chiar acum, Shambala a spus:

Una a fost pt un amic, dar na, eu am cumparat-o  :rade:

Si da, le-am luat de nevoie, sau din lene sau lipsa de curaj ... de toate,  pana m-am apucat sa mi le fac singur. Mult mai ieftine, mult mai usor de folosit si mai frumoase decat le fac ei.

Daca poti sa produci si pentru noi mult mai ieftin si mai bun, sunt sigur ca ne adunam cativa. Altfel... ce sens au comentariile asta, fara suparare. Dar o curiozitate am, cam

cum arata o cutie mai ieftina si mai buna?

Link spre comentariu

Eu consider carcasele lor dedicate aplicatiilor industriale, nu audio, si relativ la carcasa din link am facut comparatia.

Nu pot - si nu vreau - sa produc pt ca nu ma ocup cu asa ceva.  Dar pot sa va arat si sa va spun cum am facut eu.

Se cumpara foarte ieftin (15-30 lei) din targul de vechituri un aparat - cd-player, video recorder, satelit receiver sau alt aparat cu dimensiuni convenabile scopului urmarit.

Se scoate totul din el, inclusiv fata de plastic. Se indoaie sau la nevoie se decupeaza urechile capacului ce se agatau in placa de plastic din fata;

se monteaza 2-3 profiluri cornier sau triunghiulare pt rigidizare si sustinerea capacului si fixarea placii frontale si se taie, gaureste si slefuieste o placa frontala din Al de 2-3-4mm. Eventual se vopseste carcasa cu un spray.

In imagine este o carcasa facuta in mai putin de o ora.

IMG_20170105_195851.jpg.fa77a8b5b13f3465c3266dfcc24b026c.jpg

Comentariile le-am facut pt ca nu consider potrivite carcasele de la Gradient scopului propus, si din poze nu se poate face o idee clara.

Editat de Shambala
Link spre comentariu
1 hour ago, CristiZ said:

Va rog eu, hai sa nu mai dam cu presupusul. Hai sa realizam o schita si sa fim apoi surprinsi de pret!

Nu am nici un interes sa dau cu presupusul. Am experienta directa cu Hammond. Da, aia de peste ocean.

In proiectele mele folosesc peste 75% Hammond. Calitatea este ireprosabila.

Sincer, iti doresc sa fii surprins placut de pret, de ce nu?!

Link spre comentariu

Multumesc! Intrucat am o relatie speciala cu aceasta “fabricuta”, stiu ca pretul va fi unul romanesc, de dincoace de ocean. Iar calitatea si atentia la delatii (cu care am eu o problema) vor fi impecabile.

Tineti cont va rog ca nu fac asta comercial eu personal. Intermedierea asta ar fi un ajutor din partea mea pentru proiectul asta!

Editat de CristiZ
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări