CristiZ Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 On 12/6/2018 at 2:02 PM, djlove said: Si eu sunt interesat de 2 buc. Poate ne strangem mai multi si punem de la un grup buy, eventual si pentru componente de calitate Si eu sunt interesat de un set de doua! Electra din Iasi nu face? Chiar daca e mai scump, nu mai astepti atat... Link spre comentariu
maxente Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 Daca faci comanda la allpcb, pcbway sau jlcpcb, iti vin in 2 saptamani cu posta normala. Nu are rost sa faci cablaje in tara, e foarte scump. Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 Nu va grabiti sa dati comanda, mai bine anuntati un group buy. Sigur se vor aduna 20-30 de persoane interesate, asa ca va iesi mult mai ieftin. Link spre comentariu
maxente Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 4 hours ago, Shambala said: Nu va grabiti sa dati comanda, mai bine anuntati un group buy. Sigur se vor aduna 20-30 de persoane interesate, asa ca va iesi mult mai ieftin. Da, dar tot la ciainizi sa dea comanda Link spre comentariu
sk24bpo Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 Eu le aduceam din China cu DHL intr-o saptamana. Vedeti daca la atatea bucati nu va avantajeaza DHL-ul. Merita intrebat si la Electra Iasi ca sa vedem cam cum stau in realitate cu preturile. Cablaje bune si ieftine se fac si la bulgari la Ruse iar de adus ia doar cateva ore cu masina. Din pacate nu mai stiu pe unde am pus hartia cu firma de pcb-uri. Eu nu mai stiu care sunt fisierele gerber dupa care lucrati, le puteti reposta inca odata ? Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 Eu ma refeream la o comanda in China, fireste. De firma bulgareasca nu stiam. Acum ramane de vazut si care va fi cablajul pt care se va opta. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 https://www.setpcb.bg/en/contacts Parca asta era firma....in fine, nu mai stiu pentru ca nu am apucat sa lucrez cu ei niciodata, doar am citit despre ei c-ar fi buni si ieftini. Link spre comentariu
voidstar2018 Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Va rog frumos daca puteti atasa din nou schema finala pentru acest cablaj impreuna cu instructiunile de reglaj tinand cont ca au fost mai multe variante,unele chiar cu mici erori Ar fi perfect daca totul ar fi facut intr-un document PDF pentru a fi mai usor de pastrat.Aceasta in perspectva in care e posibil ca site-ul sa fie inchis,dupa cum anunta zilele acestea administratorul site-ului.E un proiect valoros la care s-a lucrat mult de catre persoane foarte competente.Va multumesc Link spre comentariu
turcu_dan Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Doresc si eu 2 bucati daca mai raman. Link spre comentariu
flomar60 Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Si eu 2 bucati daca reusiti sa gasiti fisierele bune/corectate! Multumesc anticipat! Link spre comentariu
bucegi Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Doresc si eu doua bucăți Multumesc! Link spre comentariu
TEDY Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Salut, si eu vreau 2 buc.Multumesc. Link spre comentariu
vlad228 Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 (editat) Buna seara! Daca se doreste realizarea unui group-buy dupa varianta de cablaj proiectata de mine, reatasez mai jos o arhiva care contine fisierele gerber necesare pentru realizarea cablajelor la jlc.pcb (exact asa cum le-am comandat si eu). Din pacate, pe durata proiectarii cablajului pentru acest amplificator au fost undeva la vreo 15 variante de cablaj, fiecare salvata intr-un folder/loc diferit si din acest motiv nu am reusit sa mai gasesc fisierele eagle pentru a face corectia erorilor identificate de mine la punerea in functiune a amplificatorului, acesta functionand din prima, si nu are brum deloc deorece, in momentul reproiectarii am eliminat bucla de masa prezenta la prima versiune de cablaje (cele rosii). Aceste erori sunt indicate in cele doua capturi (top si bottom), iar din punctul meu de vedere corectia lor nu pune probleme deosebite. Schema dupa care este proiectat cablajul respecta schema SARA - high slew rate postata, la un moment dat, de Raimond (singura diferenta intre varianta high slew-rate si cea normala este data de valoarea a doi condensatori), singura adaugire este reprezentata de un releu reed care poate fi folosi pentru mutting. Acum, voi decideti ce varianta de cablaj doriti sa folositi (cea postata de mine sau cea postata de alexmm, cu finalii in linie). Daca se alege varianta proiectata de mine, este posibil sa ma inscriu si eu pentru doua cablaje. Toate cele bune! sara rev 2 - gerbere.zip Editat Mai 17, 2019 de vlad228 Link spre comentariu
vlad228 Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 (editat) DA... din pacate si mie imi stau pe creier aceste mici erori (din acest motiv am ales sa reproiectez cablajul, cu toate ca Raimond gasise o solutie pentru bucla de masa de la prima varianta de cablaj), dar, din pacate, graba si neatentia (stilul meu dezordonat), m-au facut sa nu am nici aceasta varianta de cablaje complet lipsita de erori... Din acest motiv ma oftic foarte tare ca am pierdut fisierele eagle si ca nu pot face corecturile necesare... L.E Din fericire, printr-un ungher al laptopului vechi, am reusit sa gasesc fisierele eagle (le-am cautat cateva ore bune astazi). Cel tarziu duminica postez fisierele gerber corectate. Editat Mai 17, 2019 de vlad228 Link spre comentariu
Postări Recomandate