Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy Amplificator SARA

Postări Recomandate

On 12/6/2018 at 2:02 PM, djlove said:

Si eu sunt interesat de 2 buc.

Poate ne strangem mai multi si punem de la un grup buy, eventual si pentru componente de calitate

Si eu sunt interesat de un set de doua! Electra din Iasi nu face? Chiar daca e mai scump, nu mai astepti atat...

Link spre comentariu

Eu le aduceam din China cu DHL intr-o saptamana. Vedeti daca la atatea bucati nu va avantajeaza DHL-ul. Merita intrebat si la Electra Iasi ca sa vedem cam cum stau in realitate cu preturile. Cablaje bune si ieftine se fac si la bulgari la Ruse iar de adus ia doar cateva ore cu masina. Din pacate nu mai stiu pe unde am pus hartia cu firma de pcb-uri.

Eu nu mai stiu care sunt fisierele gerber dupa care lucrati, le puteti reposta inca odata ?

Link spre comentariu

Va rog frumos daca puteti atasa din nou schema finala pentru acest cablaj impreuna cu instructiunile de reglaj tinand cont ca au fost mai multe variante,unele chiar cu mici erori

Ar fi perfect daca totul ar fi facut intr-un document PDF pentru a fi mai usor de pastrat.Aceasta in perspectva in care e posibil ca site-ul sa fie inchis,dupa cum anunta zilele acestea administratorul site-ului.E un proiect valoros la care s-a lucrat mult de catre persoane foarte competente.Va multumesc

Link spre comentariu

Buna seara!

Daca se doreste realizarea unui group-buy dupa varianta de cablaj proiectata de mine, reatasez mai jos o arhiva care contine fisierele gerber necesare pentru realizarea cablajelor la jlc.pcb (exact asa cum le-am comandat si eu). Din pacate, pe durata proiectarii cablajului pentru acest amplificator au fost undeva la vreo 15 variante de cablaj, fiecare salvata intr-un folder/loc diferit si din acest motiv nu am reusit sa mai gasesc fisierele eagle pentru a face corectia erorilor identificate de mine la punerea in functiune a amplificatorului, acesta functionand din prima, si nu are brum deloc deorece, in momentul reproiectarii am eliminat bucla de masa prezenta la prima versiune de cablaje (cele rosii). Aceste erori sunt indicate in cele doua capturi (top si bottom), iar din punctul meu de vedere corectia lor nu pune probleme deosebite. Schema dupa care este proiectat cablajul respecta schema SARA - high slew rate postata, la un moment dat, de Raimond (singura diferenta intre varianta high slew-rate si cea normala este data de valoarea a doi condensatori), singura adaugire este reprezentata de un releu reed care poate fi folosi pentru mutting. Acum, voi decideti ce varianta de cablaj doriti sa folositi (cea postata de mine sau cea postata de alexmm, cu finalii in linie). Daca se alege varianta proiectata de mine, este posibil sa ma inscriu si eu pentru doua cablaje.

Toate cele bune!

sara- top.jpg

sara - bottom.jpg

sara rev 2 - gerbere.zip

Editat de vlad228
Link spre comentariu

DA... din pacate si mie imi stau pe creier aceste mici erori (din acest motiv am ales sa reproiectez cablajul, cu toate ca Raimond gasise o solutie pentru bucla de masa de la prima varianta de cablaj), dar, din pacate, graba si neatentia (stilul meu dezordonat), m-au facut sa nu am nici aceasta varianta de cablaje complet lipsita de erori... Din acest motiv ma oftic foarte tare ca am pierdut fisierele eagle si ca nu pot face corecturile necesare...

L.E Din fericire, printr-un ungher al laptopului vechi, am reusit sa gasesc fisierele eagle (le-am cautat cateva ore bune astazi). Cel tarziu duminica postez fisierele gerber corectate.

Editat de vlad228
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări