Dj_Dog Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 s-ar putea realiza niste boxe horn (cred ca asa se numeste) miniatura cu difuzoare hi-fi / chinezesti (13-16-20 cm diametru)cred ca ar avea un asptect futuristic, interesantam facut un desen in pain :weedman: as vrea cateva pareri, eventual o simulare, care ar fi avantajele si dezavantajele? Link spre comentariu
Noobsound Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 ce ai tu nu e un horn.. e un waweguidepoi ca dezavantaje as enumera dimensiunile mult mai mari.. vei scadea mult din dispersia mediilor ca singur avantaj dupa parerea mea ar fii un eventual raspuns mai bun in zona de kick-bass.. care la difuzoare asa mici nu stiu daca ar trebuii imbunatatit Link spre comentariu
radue Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Cu un waveguide de asa marime nu prea obtii nimic in zona de kick, poate doar in zona de midbas, in jurul a 160 Hz. Si acolo vei avea un varf destul de mare, cre poate fi deranjant.Ideea nu este futurista, pt ca a fost adoptta de ElectroVoice, acum ceva ani buni, la unul din subwooferele lor. Pt un difuzor de 18", cu un waveguide asemanator ( evident marimea lui era in functie de marimea cutiei difuzorului de 18" ), si avea nevoie de o procesare destul de complexa ( +10 dB la 40 Hz, -3 dB la 110 parca ), iar peste 110 avea o cocoasa destul de mare in raspuns.Deci nu stiu daca este asa de buna ideea. :smt006 Link spre comentariu
adircf Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 ce ai desenat tu acolo, e defapt hornu intors cu haspeu a lui iceman :smt005 Link spre comentariu
stefanev Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 bun spirit de obs adi eu nu cred ca o sa obtii ceva mai bun cu tipul asta de incinta ci doar cateva kilograme in plus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum